Απίστευτη στήριξη από τον κόσμο της Ντέρμπι μετά τον υποβιβασμό! (vids)

Τόσο στις εξέδρες των φιλοξενούμενων στο «Λόφτους Ρόουντ» μετά την ήττα (1-0) από την ΚΠΡ που καταδίκασε την Ντέρμπι σε υποβιβασμό, όσο και στο προπονητικό κέντρο της ομάδας κατά την επιστροφή της αποστολής, ο κόσμος του συλλόγου ήταν συγκλονιστικός. 



Απίστευτη στήριξη από τον κόσμο της Ντέρμπι μετά τον υποβιβασμό! (vids)

Τα «κριάρια» για πρώτη φορά από το 1985 θα βρεθούν στην τρίτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, έχοντας κάνει τεράστια προσπάθεια τη φετινή σεζόν. 

Με -12 βαθμούς για αναγκαστική οικονομική διαχείριση, άλλους 9 που μειώθηκαν για οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος, με μεταγραφικό εμπάργκο, με ιδιοκτήτη που αποχώρησε και με ενδιαφερόμενους που δεν έκαναν ακόμα το επόμενο βήμα, η Ντέρμπι ήταν μόνη της. 

Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την εξωαγωνιστική καθοδήγηση, γιατί στο γήπεδο και ο Ρούνεϊ από τον πάγκο και ο κόσμος στις εξέδρες, ήταν συνεχώς στο πλευρό των παικτών. 

Τόσο στις κερκίδες του «Λόφτους Ρόουντ» μετά τη λήξη του ματς με την ΚΠΡ, όσο και έξω από το προπονητικό κέντρο, οι οπαδοί έδειξαν ότι θα συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα στην ομάδα και η στήριξη ήταν συγκινητική. 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης