Ο Λαλάνα θέλει να βάλει δύσκολα στην Σίτι για χάρη της αγαπημένης του Λίβερπουλ!

Ο ¶νταμ Λαλάνα έχει ένα παραπάνω κίνητρο για να «κόψει» βαθμούς από την Μάντσεστερ Σίτι, βοηθώντας την παλιά του ομάδα να πάρει κεφάλι στην κούρσα του τίτλου.



Ο Λαλάνα θέλει να βάλει δύσκολα στην Σίτι για χάρη της αγαπημένης του Λίβερπουλ!

Η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί το βράδυ της Τετάρτης (20/04, 22:00) την Μπράιτον στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας, ανεξαρτήτως από το αποτέλεσμα του σημερινού ντέρμπι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο, για τον ¶νταμ Λαλάνα, το αυριανό παιχνίδι είναι λίγο πιο ξεχωριστό. Ο μέσος των «γλάρων», σε δηλώσεις του, αποκάλυψε πως θέλει να βοηθήσει την ομάδα του να «κόψει» βαθμούς από τους «πολίτες» για να βάλει σε θέση οδηγού την αγαπημένη του Λίβερπουλ.

«Είναι μια υπέροχη χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ. Υπάρχουν δύσκολες ομάδες κάθε βδομάδα. Είμαστε μία από αυτές και έχουμε κάνει αρκετές “ζημιές” φέτος εναντίον μεγάλων ομάδων. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να κάνουμε άλλη μία την Τετάρτη το βράδυ εναντίον της Σίτι για την παλιά μου ομάδα, την Λίβερπουλ», τόνισε ο πρώην άσος των «ρεντς».

 

Στράτος Μαρίνος