Πρόβλημα στην Γουέστ Χαμ ενόψει Άιντραχτ, ξέμεινε από κεντρικούς αμυντικούς!

Άσχημα είναι τα νέα για την Γουέστ Χαμ καθώς μετά τον τραυματισμό του Ισά Ντιόπ στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Μπέρνλι, ο Ντέιβιντ Μόγες ψάχνει να βρει λύση για την λειψανδρία στην θέση του κεντρικού αμυντικού ενόψει Τσέλσι και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.



Πρόβλημα στην Γουέστ Χαμ ενόψει Άιντραχτ, ξέμεινε από κεντρικούς αμυντικούς!

Μπορεί ο Τόμας Σούτσεκ να ισοφάρισεστο 75ο λεπτό δίνοντας στην Γουέστ Χαμ το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Μπέρνλι, ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας είδαν τον Ισά Ντιόπ να αποχωρεί τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο και όπως εκτιμάται θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 6 με 8 εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει πως ο Ντέιβιντ Μόγες έχει στην διάθεσή του μόλις έναν καθαρόαιμο κεντρικό αμυντικό, τον Κρεγκ Ντόουσον, για τα παιχνίδια με Τσέλσι και Άιντραχτ Φρανκφούρτης στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Άντζελο Ογκμπόνα, Ισά Ντιόπ και Κερτ Ζούμα δεν θα είναι διαθέσιμοι με τον τεχνικό των «σφυριών» να πρέπει να κάνει αλχημείες για να τους αντικαταστήσει.

Η μία λύση είναι να μεταφέρει τον Μπεν Τζόνσον στο κέντρο της άμυνας και να χρησιμοποιήσει τον Φρέντερικς στα μπακ ενώ ακόμη μία  επιλογή είναι να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα είτε τον 21χρονο Αγιέτζε είτε τον 18χρονο Μπαπτίστ. Λίγες ελπίδες συμπληρώνει το σενάριο να ξεκινήσει στο κέντρο της άμυνας ο Ντέκλαν Ράις, καθώς ο διεθνής μέσος αποτελεί βασικό κλειδί για το παιχνίδι της ομάδας στον άξονα του γηπέδου.

 

Στράτος Μαρίνος