Μία ήττα για την Ντέρμπι μπορεί να την γυρίσει στο «μαύρο» 1986!

Σήμερα μπορεί να αποδειχθεί μαύρη μέρα για την Ντέρμπι Κάουντι, καθώς αν ηττηθεί από την ΚΠΡ και η Ρέντινγκ πάρει έστω και ένα βαθμό κόντρα στη Σουόνσι, τα «κριάρια» θα υποβιβαστούν στην 3η κατηγορία έπειτα από 36 χρόνια.



Μία ήττα για την Ντέρμπι μπορεί να την γυρίσει στο «μαύρο» 1986!

Το ημερολόγιο γράφει 18 Απριλίου 2022 και η Ντέρμπι φιλοξενείται στην έδρα της ΚΠΡ για την 43η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ με τον στόχο να παραμένει ένας, η νίκη. Τα «κριάρια» δεν μπορούν να συμβιβαστούν με τίποτα λιγότερα πέρα από τους 3 βαθμούς, εφόσον θέλουν να συνεχίσουν να προσπαθούν για το «ακατόρθωτο». Την παραμονή στην κατηγορία.

Σε περίπτωση ήττας, η ομάδα του Γουέιν Ρούνεϊ θα εξαρτάται εξ ολοκλήρου από την αναμέτρηση της Ρέντινγκ απέναντι στην Σουόνσι, εκεί που οι «ρόγιαλς» δεν πρέπει να νικήσουν για να δώσουν μία τελευταία ευκαιρία στην Ντέρμπι να μην υποβιβαστεί στην 3η κατηγορία της Αγγλίας (League One) έπειτα από 1986

Η διαφορά 9 βαθμών που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι μεγάλη και με μόλις 4 αγωνιστικές να παραμένουν, το έργο για τον Ρούνεϊ και την ομάδα του μοιάζει υπερβολικά δύσκολο. Ωστόσο, ακόμα και μετά  τους 21 βαθμούς που αφαιρέθηκαν από τον σύλλογο, κανείς δεν σταμάτησε να ελπίζει.

Η Ντέρμπι ταξιδεύει στο Δυτικό Λονδίνο για ένα και μόνο αποτέλεσμα και όλοι στην ομάδα είναι έτοιμη να δώσουν την ψυχή τους για αυτό…

Στράτος Μαρίνος