Εξαγριωμένοι οπαδοί της Τσέλσι με τον Λουκάκου: «Πουλήστε τον αμέσως» (pics & vid)

Ο Ρομέλου Λουκάκου έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 3-0 απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας στα ημιτελικά του FA Cup, αστοχώντας από το ύψος της μικρής περιοχής έχοντας την εστία στο έλεός τς, εκνευρίζοντας τους οπαδούς των «μπλε».



Εξαγριωμένοι οπαδοί της Τσέλσι με τον Λουκάκου: «Πουλήστε τον αμέσως» (pics & vid)

Η Τσέλσι κατάφερε να πάρει την νίκη με 2-0 απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και αυτομάτως και την πρόκριση στον τελικό του FA Cup, εκεί που θα αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, με στόχο την εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του Carabao Cup πριν από 2 μήνες.

Μπορεί οι «μπλε» να άφησαν για λίγο πίσω τα προβλήματά τους, όμως αυτό δεν ισχύει και για τον Ρομέλου Λουκάκου. Ο Βέλγος επιθετικός ήρθε από τον πάγκο στο ματς κόντρα στους «αετούς» και κατάφερε να αστοχήσει από το ύψος της μικρής περιοχής και με την εστία να είναι κενή, κάνοντας έξαλλους τους φίλους της ομάδας.

Συγκεκριμένα, στα social media, αρκετοί φίλαθλοι εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για το μόνιμο «ντεφορμάρισμα» του «Big Rom» αλλά και για τις χαμένες κλασσικές ευκαιρίες στα τελευταία παιχνίδια.

«Πουλήστε τον αμέσως», έγραψε ένας φίλος της Τσέλσι στο Twitter ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που συμφώνησαν μαζί του. Μάλιστα, φαίνεται πως η πλειοψηφία των οπαδών στηρίζει την επιλογή του Τούχελ να δίνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Βέρνερ παρά στον Λουκάκου.

Στράτος Μαρίνος