Η Τσέλσι στο φινάλε της σεζόν θα έχει παίξει στα 63/66 πιθανά ματς! (vid)

Μόλις τρία παιχνίδια της... ξέφυγαν στην φετινή διαδρομή που μπορεί να ολοκληρωθεί με ακόμα ένα τρόπαιο. Η Τσέλσι έχει κάνει την υπέρβαση φτάνοντας και στον φετινό τελικό του Κυπέλλου μετά το 2-0 επί της Κρίσταλ Πάλας.  



Η Τσέλσι στο φινάλε της σεζόν θα έχει παίξει στα 63/66 πιθανά ματς! (vid)

Οι «μπλε» χρειάστηκαν τα γκολ των Λόφτους – Τσικ και Μάουντ στο δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού με την Πάλας στο «Γουέμπλεϊ» το απόγευμα της Κυριακής για να διεκδικήσουν πλέον το Κύπελλο στον τελικό της 14ης του Μάη απέναντι στην Λίβερπουλ στο ίδιο γήπεδο.

Φεύγοντας με πικρό τρόπο από το Champions League παρά την τεράστια προσπάθεια στον επαναληπτικό προημιτελικό του «Μπερναμπέου», η Τσέλσι θα έχει χάσει για φέτος μόνο τα ημιτελικά και τον τελικό της διοργάνωσης.

Αυτά τα τρία παιχνίδια είναι και τα μοναδικά που θα δηλώσει... απουσία η ομάδα του Τούχελ απ' όσα θα μπορούσε να δώσει το «παρών» για την τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά. Έφτασε και στον τελικό του Λιγκ Καπ με συμμετοχή μέχρι τέλους στο τουρνουά, τώρα έφτασε και στον τελικό του Κυπέλλου και μετράει μέχρι και αυτή τη στιγμή 54 αναμετρήσεις.

Μαζί και με το υπόλοιπο κομμάτι του πρωταθλήματος, τα ματς θα φτάσουν στα 63/66 για τους Πρωταθλητές Ευρώπης και κόσμου μέχρι και τον Μάιο.

 

Κώστας Ζάλιαρης