Ο Τούχελ έχει οδηγήσει την Τσέλσι σε 6 τελικούς μέσα σε 15 μήνες! (vid)

Από τον Ιανουάριο του 2021 μέχρι και σήμερα, ο Τούχελ έχει καταφέρει να οδηγήσει την Τσέλσι σε 6 τελικούς, έχοντας κατακτήσει το τρόπαιο σε 3 από τους 5 που έχει παίξει η ομάδα του, ενώ ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί τον συμπατριώτη του, Γιούργκεν Κλοπ, στην μάχη για την κατάκτηση του FA Cup.



Ο Τούχελ έχει οδηγήσει την Τσέλσι σε 6 τελικούς μέσα σε 15 μήνες! (vid)

Η Τσέλσι δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, στον ημιτελικό του  FA Cup, ωστόσο, το πρώτο γκολ του Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ έπειτα από 1,5 χρόνο, ξεκλείδωσε την άμυνα των «αετών», με τον Μέισον Μάουντ να διαμορφώνει το τελικό 2-0 και να στέλνει την ομάδα του στον τελικό της διοργάνωσης.

Αυτός θα είναι ο 6ος τελικός στον οποίο θα συμμετάσχουν οι «μπλε» από την ώρα που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Τόμας Τούχελ, με τον Γερμανό να αλλάζει ολόκληρο το status του συλλόγου, μόλις σε 15 μήνες.

Συγκεκριμένα, ο λονδρέζικος σύλλογος έχει φτάσει σε τελικό FA Cup (X2), Carabao Cup, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και Σούπερ Καπ Ευρώπης και Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας κατακτήσει τα τρία τελευταία τρόπαια.

Στον τελικό του κυπέλλου απέναντι στην Λίβερπουλ, η Τσέλσι θα ψάξει για την εκδίκησή της, μετά την ήττα στα πέναλτι από τους «ρεντς» στον φετινό τελικό του Carabao Cup τον Φεβρουάριο.

Στράτος Μαρίνος