Από τη βαθιά ανάσα του Κριστιάνο καταλαβαίνεις ότι το έχει πάρει προσωπικά... (pics & vid)

Έπρεπε ξανά να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, από τη στιγμή που η Νόριτς ισοφάρισε στο «Ολντ Τράφορντ». Και το έκανε περίφημα. Ο Κριστιάνο Ρονάντο έφτασε στα 60 χατ-τρικ καριέρας και τα 50 σε συλλογικό επίπεδο, με την αναπνοή λίγο πριν την εκτέλεση του φάουλ για το τρίτο γκολ να είναι... όλη η ιστορία του επιτεύγματος του CR7.  



Από τη βαθιά ανάσα του Κριστιάνο καταλαβαίνεις ότι το έχει πάρει προσωπικά... (pics & vid)

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ όσο αντέχει και όσο μπορεί να παίρνει την Γιουνάιτεντ από το χέρι, θα το κάνει. Άλλωστε, δεν έχει και πολλές βοήθειες. Και το συναίσθημα μπορεί να τον οδήγησε πίσω στο Μάντσεστερ το περασμένο καλοκαίρι, όμως, οι συμπαίκτες του τις περισσότερες φορές αδυνατούν να τον ακολουθήσουν και να εμφανιστούν αντάξιοι του δικού του επιπέδου στον αγωνιστικό χώρο.

Το ματς με την Νόριτς το απόγευμα του Σαββάτου συμπεριλαμβάνεται σε αυτά τα οποία ο Κριστιάνο θα έχει να θυμάται περισσότερα πράγματα και θα εξιστοστεί όταν πλέον θα έχει αφήσει το ποδόσφαιρο. Και οι παίκτες της Νόριτς ακόμα θα θυμούνται την όψη του, λίγο πριν εκτελέσει το φάουλ από απόσταση και στείλει με δύναμη τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-2.

Η αναπνοή που πήρε, ο τρόπος με τον οποίο έδιωξε από πάνω του την πίεση, το «λοκάρισμα» των ματιών του στη μπάλα και η συγκέντρωση της στιγμής, είχαν αποτέλεσμα το γκολ με το οποίο πλέον ο CR7 μετράει 60 χατ-τρικ καριέρας και 50 σε συλλογικό επίπεδο.

Η Γιουνάιτεντ πήρε τους τρεις βαθμούς από το παιχνίδι με τα «καναρίνια», τα οποία λίγο έλειψε να προκαλέσουν μέγα κάζο για το σύνολο του Ράνγκνικ αν κατάφερναν να πάρουν κάτι από το ματς. Και ο Κριστιάνο δώρισε την μπάλα του χατ-τρικ στον 17χρονο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, δίχως να τον ενδιαφέρει το δικό του κατόρθωμα.

Η χαρά του πιτσιρικά ήταν πιο σημαντική για εκείνον που έλαβε την αγάπη του μικρού και γι' αυτό του άφησε τη μπάλα. Άλλωστε, ο Ρονάλντο θέλει πλέον άλλα πράγματα και πολύ πιο σημαντικά για την αγαπημένη του ομάδα, όχι μια μπάλα για να θυμάται εκείνος με πόση δυσκολία έκαμψε την αντίσταση της Νόριτς...

Αξίζει να σημειωθεί φυσικά πως έχει μετρήσει πια 20+ γκολ σε επίπεδο συλλόγων σε όλες τις διοργανώσεις για 16η διαδοχική αγωνιστική περίοδο και είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής ηλικίας 36+ ετών που σκοράρει 15+ φορές σε μια σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ!

Τι μεγαλείο, Κριστιάνο...

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης