Αήττητη εντός έδρας με το Big-6 της Τσάμπιονσιπ η τρομερή Ντέρμπι, στέρησε την άνοδο στη Φούλαμ!

Με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Φούλαμ, η Ντέρμπι έδειξε ότι δεν θα πέσει αμαχητί, στέρησε την εξασφάλιση της ανόδου στους cottagers και κατάφερε εντός έδρας να παραμείνει αήττητη απέναντι στις ομάδες των έξι πρώτων θέσεων της βαθμολογίας! 



Αήττητη εντός έδρας με το Big-6 της Τσάμπιονσιπ η τρομερή Ντέρμπι, στέρησε την άνοδο στη Φούλαμ!

Το ένστικτο της επιβίωσης και το πάθος που βγάζουν ο Ρούνεϊ και οι παίκτες του κάνουν αξιοθαύμαστη την προσπάθεια της Ντέρμπι να κρατηθεί στη δεύτερη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου τη φετινή σεζόν. 

Μπορεί στο φινάλε αυτό το 2-1 επί της Φούλαμ να μην έχει καμία σημασία, ωστόσο, τα «κριάρια» πάλεψαν στα ίσια απέναντι στους πρωτοπόρους και τους στέρησαν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν την άνοδο στην Πρέμιερ από το βράδυ της Παρασκευής. 

Μάλιστα, η Ντέρμπι είχε νικήσει και την Μπόρνμουθ με σκορ 3-2 στο Pride Park, με τους «cherries» να διεκδικούν επίσης την απευθείας άνοδο στο κορυφαίο πρωτάθλημα. 

Η προσπάθεια επιβίωσης έχει ζορίσει αρκετά, αφού το σύνολο του Ρούνεϊ είναι στο -9 από τις θέσεις της σωτηρίας, ωστόσο, ο θρύλος της Γιουνάιτεντ βροντοφωνάζει σε κάθε ευκαιρία πως θα δοθεί μάχη μέχρις εσχάτων! 

Κώστας Ζάλιαρης