Ο Νομπλ καθάρισε τα εκτός έδρας αποδυτήρια μετά την επική πρόκριση επί της Λυών! (pic)

Τι κι αν η ομάδα του πήρε μία τεράστια νίκη και εν συνεχεία την πρόκριση απέναντι στην Λυών στη Γαλλία, ο Μαρκ Νομπλ απέδειξε πως πέρα από ένας πραγματικός ηγέτης είναι και τρομερός άνθρωπος, καθαρίζοντας τα αποδυτήρια της Γουέστ Χαμ μετά τους ξέφρενους πανηγυρισμούς.



Ο Νομπλ καθάρισε τα εκτός έδρας αποδυτήρια μετά την επική πρόκριση επί της Λυών! (pic)

Με τρομερή εμφάνιση στη Γαλλία, η Γουέστ Χαμ πήρε τεράστια νίκη με 3-0 απέναντι στην Λυών και προκρίθηκε στις 4 καλύτερες ομάδες του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί που θα αντιμετωπίσει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Οι παίκτες του Ντέιβιντ Μόγες έστησαν πάρτι στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, για να γιορτάσουν την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Μετά τους ξέφρενους πανηγυρισμούς, ο ηγέτης της ομάδας, Μαρκ Νομπλ, θέλησε να σεβαστεί τους ανθρώπους που καθαρίζουν τα αποδυτήρια και πήρε την σκούπα και άρχισε να μαζεύει την ακαταστασία.

Αυτή η εικόνα δεν είναι πρωτόγνωρη για τον αρχηγό των «σφυριών» καθώς το συνηθίζει μετά από κάθε εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του, αποδεικνύοντας πως πέρα από ηγέτης εντός αγωνιστικού χώρου είναι και ένας τρομερός άνθρωπος.

 

Στράτος Μαρίνος