Τέλος ο Ντάις από την Μπέρνλι μετά από 9,5 χρόνια!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μπέρνλι ο Σον Ντάις, με την απόφαση του συλλόγου να αιφνιδιάζει άπαντες! Ο κόουτς αποχωρεί έχοντας γίνει ο μακροβιότερος που υπήρχε στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι και την τελευταία ημέρα της παρουσίας του στους «clarets», με την ομάδα στο -4 από τις θέσεις της σωτηρίας και έχοντας ακόμα να παίξει 8 ματς. 



Τέλος ο Ντάις από την Μπέρνλι μετά από 9,5 χρόνια!

Έχοντας προσληφθεί τον Οκτώβρη του 2012 για τον πάγκο της Μπέρνλι, ο Σον Ντάις κλείνει το κεφάλαιο της παρουσίας του στο Turf Moor δίχως να μπορέσει να ολοκληρώσει τη δουλειά του για φέτος και να παλέψει μέχρι το τέλος για την παραμονή της ομάδας στην Premier League. 

Η διοίκηση αποφάσισε να τον απομακρύνει μαζί με το επιτελείο του, οχτώ ματς πριν από το φινάλε, με τους «clarets» να έχουν απόσταση 4 βαθμών από τις θέσεις της σωτηρίας και ουσιαστικά να κυνηγούν την Έβερτον του Φρανκ Λάμπαρντ. 

Η Μπέρνλι στα τελευταία έξι ματς έχει μόλις μια νίκη, μετρώντας και πέντε ήττες, πράγμα που δεν της έχει επιτρέψει να διεκδικήσει με περισσότερη φόρα την επιβίωση στη μεγάλη κατηγορία. 

Ο Ντάις ήταν ο μακροβιότερος από τους προπονητές της Premier League αυτή την εποχή, όμως, τελείωσε και η δική του θητεία μετά από 9,5 χρόνια...

Κώστας Ζάλιαρης