Ο Νομπλ άφησε όλη την ένταση και την συγκίνηση να τον κυριεύσουν στ' αποδυτήρια (pic & vid)

Διανύοντας πλέον την τελευταία του σεζόν στην Γουέστ Χαμ και όντας πιστός στρατιώτης της ομάδας εδώ και 18 χρόνια, ο Μαρκ Νομπλ δεν κατάφερε να συγκρατήση τη συγκίνησή του μετά την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.  



Ο Νομπλ άφησε όλη την ένταση και την συγκίνηση να τον κυριεύσουν στ' αποδυτήρια (pic & vid)

Το σύνολο του Ντέιβιντ Μόγιες κερδίζει χειροκρότημα και θαυμασμό με όσα κάνει φέτος τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ, όσο και στην Ευρώπη.

Διεκδικεί με αξιώσεις εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν κοιτάζοντας στα μάτια κάθε μέλος του Big-6, ενώ, έχει καταφέρει να βρίσκεται και για πρώτη φορά μετά από 46 χρόνια σε ευρωπαϊκό ημιτελικό.

Το βράδυ της Πέμπτης στην έδρα της Λυών οι παίκτες του Μόγιες έφτασαν στο επιβλητικό 3-0 και πέρασαν στους «4» του Γιουρόπα Λιγκ παντελώς δίκαια, πανηγυρίζοντας για πολλή ώρα και φροντίζοντας ν' απολαύσουν τις στιγμές.

Στ' αποδυτήρια, ο Μαρκ Νομπλ δεν κατάφερε να συγκρατήσει μερικά δάκρυα που γέμισαν τα μάτια του. ¶λλωστε, καταλαβαίνει ότι στην τελευταία του σεζόν, μετά από 18 χρόνια προσφοράς στο κλαμπ, είναι τεράστιο αυτό που βιώνει και του είχε επιφυλάξει η ποδοσφαιρική του μοίρα.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης