Η Γουέστ Χαμ δεν ξέχασε το κλείσιμο του ματιού από τον Ντεμπελέ και ... το επέστρεψε (vid)

Είναι από τις στιγμές που η ζωή σού δείχνει ότι υπάρχουν περιπτώσεις που δεν πρέπει να φανείς υπεροπτικός. Και ο Μούσα Ντεμπελέ το πλήρωσε πολύ ακριβά με την κίνηση που είχε κάνει από το πρώτο ματς της Λυών με την Γουέστ Χαμ. Και σιγά που θα το ξεχνούσαν αυτό οι Λονδρέζοι...



Η Γουέστ Χαμ δεν ξέχασε το κλείσιμο του ματιού από τον Ντεμπελέ και ... το επέστρεψε (vid)

Με τον Κρέσγουελ να βλέπει την κόκκινη κάρτα στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου πριν από μια εβδομάδα, ο Ντεμπελέ πίστεψε πως... αυτό ήταν όλο. 

Η ρεβάνς της Πέμπτης στη Γαλλία και η εμφάνιση της ομάδας του Ντέιβιντ Μόγιες, τον έκανε να θέλει να κρυφτεί. Γιατί εκείνο το κλείσιμο του ματιού δεν ξεχάστηκε και δεν πρόκειται να ξεχαστεί. Θα μείνει στη μνήμη όλων ως η κίνηση που φανερώνει ότι τελικά κανείς δεν πρέπει να προτρέχει. 

Μετά την τριάρα και την επική πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, σε μια ιστορική στιγμή για την Γουέστ Χαμ, στα social media του συλλόγου εμφανίστηκε ξανά εκείνο το κλείσιμο του ματιού από τον Ντεμπελέ. Μόνο που είχε μονάχα ειρωνική διάθεση και ... ευτυχία για την πρόκριση. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης