Ο Ζιντσένκο προστάτεψε με κάθε τρόπο τον πεσμένο Φόντεν! (vid)

Ο Φόντεν δέχτηκε ένα δυνατό μαρκάρισμα και βρέθηκε στο έδαφος, με τον συμπαίκτη του, Ολεξάντρ Ζιντσένκο να τρέχει να τον βοηθήσει και να τον προστατεύει από τη γενική σύρραξη που δημιουργήθηκε αμέσως μετά.



Ο Ζιντσένκο προστάτεψε με κάθε τρόπο τον πεσμένο Φόντεν! (vid)

Ένταση, δυνατά μαρκαρίσματα, κάρτες και μονομαχίες είχε η «λευκή» ισοπαλία της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο Γουάντα Μετροπολιτάνο με τους «πολίτες» να παίρνουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από το 1-0 του πρώτου αγώνα.

Στο 89ο λεπτό, ένα δυνατό μαρκάρισμα του Φελίπε στον Φόντεν και η αντίδραση του Σάβιτς είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σύρραξη με τον μεσοεπιθετικό της αγγλικής ομάδας να βρίσκεται στο έδαφος.

Αμέσως μετά την «κλωτσιά» που δέχτηκε ο συμπαίκτης του, ο Ολεξάντρ Ζιντσένκο έτρεξε από τον πάγκο μέχρι το σημείο για να τον βοηθήσει, όμως την ίδια ώρα οι παίκτες των «ροχιμπλάνκος» τα έβαλαν με τον 22χρονο μέσο των «πολιτών».

Ο Ουκρανός μπακ, που περνάει δύσκολες ημέρες μετά και την εισβολή της Ρωσίας στην πατρίδα του, προστάτεψε με το σώμα του τον Φόντεν και παρέμεινε κοντά του καθ’ όλη τη διάρκεια της έντασης, προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα.

 

Στράτος Μαρίνος