Ο απόλυτος χαμός στον διάδρομο των αποδυτηρίων μετά το Ατλέτικο - Σίτι, εξαγριωμένοι οι «ροχιμπλάνκος» ανάγκασαν την Αστυνομία να παρέμβει (vid)

Ευτυχώς το κάγκελο που χωρίζει τις σκάλες στον διάδρομο των αποδυτηρίων και οι ελάχιστοι πιο ψύχραιμοι αποσόβησαν πιο σοβαρά παρατράγουδα μετά την ολοκλήρωση του επαναληπτικού ημιτελικού της Σίτι με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη. Έξαλλοι οι «ροχιμπλάνκος», Σάβιτς και Βρσάλικο ήθελαν να καυγαδίσουν με τους «πολίτες», με παρέμβαση της Αστυνομίας έληξε το συμβάν. Ο απόλυτος χαμός στον διάδρομο των αποδυτηρίων μετά το Ατλέτικο - Σίτι, εξαγριωμένοι οι «ροχιμπλάνκος» ανάγκασαν την Αστυνομία να παρέμβει (vid)

Η Σίτι άντεξε στα δύσκολα 20 τελευταία λεπτά του επαναληπτικού προημιτελικού στο Wanda Metropolitano, όσο κι αν ο Σιμέονε, ο κόσμος της Ατλέτικο και οι ποδοσφαιριστές των Μαδριλένων προσπάθησαν να βγάλουν... έχθρα απέναντι στους Πρωταθλητές Αγγλίας. 

Με την ολοκλήρωση του ματς και μετά τη σύρραξη που είχε προκληθεί στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, η συνέχεια έλαβε χώρα στον διάδρομο προς τ' αποδυτήρια, όπου οι Σάβιτς και Βρσάλικο δεν μπορούσαν να ηρεμήσουν και προκαλούσαν σε καυγά τους παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα. 

Χρειάστηκε να παρέμβει και η Αστυνομία για να εκτονωθεί η κατάσταση, με το βίντεο που κυκλοφορεί ν' αποτυπώνει την απίστευτη ένταση με την οποία ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Τετάρτης. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης