Η Μπρέντφορντ απέκτησε «winning mentality» με τον βασικό Έρικσεν! (vid)

Ο Κρίστιαν Έρικσεν επέστρεψε στο κορυφαίο επίπεδο και κατάφερε να μεταφέρει τη νοοτροπία του νικητή στη Μπρέντφορντ από την ώρα που πήρε τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του.



Η Μπρέντφορντ απέκτησε «winning mentality» με τον βασικό Έρικσεν! (vid)

Σαν παραμύθι μοιάζει η ιστορία του Κρίστιαν Έρικσεν. Από το σοκ του Euro μέχρι την επιστροφή του, ο Δανός έχει συγκλονίσει ολόκληρη την υφήλιο με τα κατορθώματά του και σίγουρα η επάνοδός του στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ αποτελεί ένα από τα πιο ευχάριστα θεάματα των τελευταίων ετών.

Ο μεσοεπιθετικός της Μπρέντφορντ, όχι μόνο κατάφερε να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στην Πρέμιερ Λιγκ, λίγους μόνο μήνες μετά το σοκαριστικό συμβάν στα γήπεδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αλλά έχει πάρει και φανέλα βασικού, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Μάλιστα, από τότε που αποτελεί βασικό γρανάζι της μεσοεπιθετικής γραμμής των «μελισσών», ο Έρικσεν έχει μεταφέρει την νοοτροπία του νικητή στον αγγλικό σύλλογο. Συγκεκριμένα, σε όσα παιχνίδια έχει πάρει φανέλα βασικού ο Δανός διεθνής, η Μπρέντφορντ έχει πάρει το «τρίποντο», πετυχαίνοντας με άνεση το στόχο της παραμονής στην πρώτη κατηγορία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Μπρέντφορντ με τον Έρικσεν στο αρχικό σχήμα:

Νόριτς – Μπρέντφορντ 1-3

Μπρέντφορντ – Μπέρνλι 2-0

Τσέλσι – Μπρέντφορντ 1-4

Μπρέντφορντ – Γουέστ Χαμ 2-0

Στράτος Μαρίνος