Συνεχίζει να πιστεύει η Νόριτς, νίκη ψυχολογίας για την Λέστερ!

Κι όμως η Νόριτς είναι ακόμα ζωντανή αφού κατάφερε να νικήσει με 2-0 την Μπέρνλι στο Κάροου Ρόουντ και να μειώσει τη διαφορά της από τους αντιπάλους της, με τους «κλάρετς» να μπλέκουν σε περιπέτειες μετά και τη νίκη της Έβερτον επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο Κινγκ Πάουερ, η Λέστερ πήρε ένα σημαντικό τρίποντο για την ψυχολογίας της νικώντας με 2-1 την Κρίσταλ Πάλας και πλέον επικεντρώνεται στη ρεβάνς της Πέμπτης απέναντι στην Αϊτχόφεν.



Συνεχίζει να πιστεύει η Νόριτς, νίκη ψυχολογίας για την Λέστερ!

ΝΟΡΙΤΣ – ΜΠΕΡΝΛΙ 2-0

Στο Κάροου Ρόουντ η Νόριτς, με το Δημήτρη Γιαννούλη στο αρχικό σχήμα υποδέχτηκε την Μπέρνλι σε μία μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, με τα «καναρίνια» να μην διατηρούν πολλές ελπίδες. Ωστόσο, οι παίκτες του Ντιν Σμιθ εμφανίστηκαν ανταγωνιστικοί μπροστά στο κοινό τους και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 9ο λεπτό, με τον Λις-Μελού να νικάει τον Πόουπ.

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία για να σκοράρουν και δεύτερο τέρμα στο 17’ όμως ο γκολκίπερ των «κλάρετς» απέκρουσε το σουτ του Πούκι. Η Μπέρνλι προσπάθησε να ισοφαρίσει όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Κρουλ και την άμυνα του, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με 1 γκολ διαφορά.

Στην επανάληψη, η Νόριτς έδωσε βάση στην αμυντική της λειτουργία και προσπάθησε να βρει ένα δεύτερο γκολ μέσω των αντεπιθέσεων ενώ από την άλλη, η Μπέρνλι βγήκε μπροστά για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 65΄με τον Κορνέ και το πλήρωσε στο 85ο λεπτό, με τον Τίμο Πούκι να εκτελεί εύστοχα και να διαμορφώνει το τελικό 2-0, βάζοντας σε μπελάδες την ομάδα του Σον Ντάις.

 

ΛΕΣΤΕΡ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 2-1

Την ίδια ώρα, στο Κινγκ Πάουερ, η Λέστερ πήρε νίκη ψυχολογίας ενόψει της ρεβάνς με την Αϊτχόφεν, επικρατώντας με 2-1 της Κρίσταλ Πάλας σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι, καθώς οι δύο ομάδες έχουν ξεμπλέξει με την υπόθεση παραμονή ωστόσο δεν έχουν και βάσιμες ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη.

Το σκορ άνοιξε με ωραία ενέργεια ο Λούκμαν στο 39’, σκοράροντας έπειτα από 1,5 μήνα ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Ντιούσμπερι-Χολ με ένα πανέμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Γκουαΐτα διπλασιάζοντας το προβάδισμα για τις «αλεπούδες».

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο και λίγο έλειψαν να κλειδώσουν τη νίκη με το σουτ του Μάντισον, όμως η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Γκουαΐτα.

Ωστόσο, η Κρίσταλ Πάλας κέρδισε πέναλτι στο 63’ και κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με περιπετειώδες τρόπο. Αρχικά, ο Σμάιχελ απέκρουσε την εκτέλεση του Ζαχά όμως ο διαιτητής ζήτησε την επανάληψη του χυπήματος. Ο Δανός γκολκίπερ είπε «όχι» και στην δεύτερη εκτέλεση του Ζαχά όμως ο Ιβοριανός πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι «αετοί» συνέχισαν να γίνονται απειλητικοί όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, με την Λέστερ να παίρνει μία νίκη ψυχολογίας πριν από τη ρεβάνς με την Αϊτχόφεν για τα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Στράτος Μαρίνος