Το μυαλό της Γουέστ Χαμ στην Λυών και μεγάλη νίκη της Μπρέντφορντ

Με τη σκέψη στον επαναληπτικό προημιτελικό του Europa League με την Σεβίλλη, η Γουέστ Χαμ εμφανίστηκε δίχως ιδιαίτερο πάθος στο ματς με την Μπρέντφορντ, με την ομάδα του Τόμας Φρανκ να φτάνει σχετικά εύκολα στο τελικό 2-0. Χάνουν έδαφος για την 4άδα τα «σφυριά», που όμως θέλουν να συνεχίσουν να ζουν το φετινό ευρωπαϊκό τους παραμύθι.  



Το μυαλό της Γουέστ Χαμ στην Λυών και μεγάλη νίκη της Μπρέντφορντ

Η Γουέστ Χαμ μετά και την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Σεβίλλη εμφανίστηκε κάπως νωθρή και δίχως σπιρτάδα, αποτέλεσμα και της κόπωσης που της είχε προκληθεί καθώς την Πέμπτη αγωνίστηκε και με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο.

Στο ματς με την Μπρέντφορντ δεν είχε τρόπο να φανεί ιδιαίτερα απειλητική μπροστά από την αντίπαλη εστία, εξαιρώντας μια κεφαλιά του Σούτσεκ στο πρώτο μέρος.

Οι «bees» με τον Εμπουεό κατάφερναν να διατηρούν τον Φαμπιάνσκι σε μια εγρήγορση, το σύνολο του Φρανκ είχε περισσότερη διάθεση στον αγωνιστικό χώρο και τελικά άνοιξε το σκορ με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Από εκτέλεση πλάγιου άουτ και πάσα με τη μία του Τόνεϊ, ο Εμπουεμό έτρεξε στην περιοχή και σούταρε με δύναμη για το 1-0 της Μπρέντφορντ.

Η... χάρη επεστράφη στο 64', όταν ο σκόρερ από το δεύτερο δοκάρι κατάφερε να γυρίσει με τη μία στην «καρδιά» της άμυνας της Γουέστ Χαμ και ο Τόνεϊ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την διαδοχική μεγάλη νίκη των «bees» μετά την τεσσάρα στην Τσέλσι.

Κώστας Ζάλιαρης