Η Σαουθάμπτον έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα του διασυρμού! (vid)

Η Τσέλσι διέλυσε με 6-0 την Σαουθάμπτον στο Σεντ Μέρις και γνώρισε τον ετήσιο διασυρμό της, συνεχίζοντας για τρίτη σερί σεζόν, μετά τις ήττες από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα προηγούμενα χρόνια.



Η Σαουθάμπτον έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα του διασυρμού! (vid)

Η Τσέλσι ήταν καταιγιστική στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης απέναντι στη Σαουθάμπτον και χωρίς να δυσκολεύεται ιδιαίτερα κατάφερε να προηγηθεί με 4-0 με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού. Το τελικό 6-0 δεν παραξένεψε κανέναν, καθώς οι «μπλε» δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι ούτε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, με τους «αγίους» να γνωρίζουν βαριά ήττα μέσα στο Σεντ Μέρις.

Ωστόσο, η ομάδα του Ραλφ Χάζενχουτλ φαίνεται πως έχει συνηθίσει σε τόσο βαριές ήττες τα τελευταία χρόνια, με τις δύο προηγούμενες να έρχονται από τις Λέστερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2019/2020, οι «αλεπούδες» επικράτησαν με το ευρύ 9-0 στην έδρα της Σαουθάμπτον ενώ την επόμενη σεζόν οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν το ίδιο στο Ολντ Τράφορντ.

Η Τσέλσι «έκλεψε» την συνταγή, δεν άφησε το πόδι από το γκάζι και οι «άγιοι» υπέκυψαν στις ορέξεις του Βέρνερ και της παρέας του, ολοκληρώνοντας την «τριλογία» των διασυρμών απέναντι στην ομάδα του Χάζενχουτλ.

 

Στράτος Μαρίνος