Το πιο διάσημο ball boy του Άνφιλντ μετατράπηκε σε επιθετικό ολκής για την Λίβερπουλ! (pic)

Εκείνο το βράδυ στο Άνφιλντ έδωσε την πρώτη του «ασίστ» στον Άρνολντ για το κόρνερ της νίκης και σήμερα ο Όκλεϊ Κανονίερ είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς των ακαδημιών της Λίβερπουλ, σκοράροντας συνεχώς με την Κ18.



Το πιο διάσημο ball boy του Άνφιλντ μετατράπηκε σε επιθετικό ολκής για την Λίβερπουλ! (pic)

Το όνομά του είναι Όκλεϊ Κανονίερ, όμως μπορεί αυτό να μην λέει πολλά στον περισσότερο κόσμο. Ήταν εκείνο το 14χρονο ball boy που έδωσε γρήγορα την μπάλα στον Άρνολντ για να εκτελέσει γρήγορα το κόρνερ και να δώσει μία τρομερή πρόκριση στη Λίβερβουλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Σήμερα, ο 17χρονος, πλέον, Όκλεϊ έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «ρεντς» και θριαμβεύει με την Κ18, έχοντας πετύχει ήδη 25 γκολ σε 20 παιχνίδια στο πρωτάθλημα υποδομών της Πρέμιερ Λιγκ.

Τελευταίο του επίτευγμα, το «καρέ» τερμάτων που πέτυχε απέναντι στην Λιντς, στη νίκη της Λίβερπουλ με 10-3(!). Ήδη δείχνει πως έχει το ταλέντο για να «σκαρφαλώσει» στις τάξεις των «ρεντς» και εφόσον συνεχίσει να σκοράρει με αυτή τη συχνότητα, δύσκολα θα περάσει απαρατήρητος από τους ανθρώπους της πρώτης ομάδας.

 

Στράτος Μαρίνος