Καμία επαφή με το ποδόσφαιρο η Ατλέτικο Μαδρίτης (pics)

Το ίδιο, απαράλλαχτο στυλ με στόχο... ό,τι σώζεται. Η Ατλέτικο Μαδρίτης παρουσιάστηκε και στο Etihad με τακτική που δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Άμυνα, άμυνα και άμυνα. Ακόμα κι όταν δεν υπήρχαν επιτιθέμενοι στην περιοχή του Όμπλακ, εκεί μέσα βρίσκονταν έξι παίκτες των «ροχιμπλάνκος» για... παν ενδεχόμενο. 



Καμία επαφή με το ποδόσφαιρο η Ατλέτικο Μαδρίτης (pics)

Η Ατλέτικο ήθελε να καταστρέψει όλο το παιχνίδι απέναντι στην Σίτι κι έτσι η νίκη (1-0) με το γκολ του Ντε Μπρόινε αποτελεί δικαίωση για την ομάδα που ξέρει να παίζει κανονικό ποδόσφαιρο, να υπομένει και να επιμένει μέχρι να βρει τον μικρό διάδρομο για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Κάπως έτσι συνέβη και το βράδυ της Τρίτης στο Μάντσεστερ, με τον KdB να λύνει τον Γόρδιο δεσμό από ασίστ του Φόντεν και τους «πολίτες» να κάνουν το βήμα πρόκρισης προς τα ημιτελικά. 

Το 5-5-0 του Σιμεόνε προκάλεσε εκνευρισμό, ακόμα και στον Πεπ Γκουαρδιόλα που πέταξε μπουκάλι στον πάγκο τη στιγμή που η ομάδα του άνοιξε το σκορ, βγάζοντας όλη την πίεση από μέσα του. 

Οι παρακάτω φωτογραφίες με τον τρόπο που επέλεξε η Ατλέτικο απλά να κλέψει κάποιο αποτέλεσμα, είναι ενδεικτικές της έλλειψης ποδοσφαιρικής λογικής...

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης