Η Γουλβς μοιράστηκε τα «μυστικά» της Λίβερπουλ με την Μπενφίκα!

Οι «λύκοι» βοήθησαν την Μπενφίκα να προετοιμαστεί για την αναμέτρηση απέναντι στη Λιβέρπουλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, προσφέροντας τα στατιστικά τους στοιχεία από τον αγώνα με τους «ρεντς» με τον πορτογαλικό σύλλογο.



Η Γουλβς μοιράστηκε τα «μυστικά» της Λίβερπουλ με την Μπενφίκα!

Η Λίβερπουλ ταξίδεψε στην Πορτογαλία για να αντιμετωπίσει απόψε (05/04, 22:00) την Μπενφίκα στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Κώστα Τσιμίκα να έρχεται αντιμέτωπος με τον συμπαίκτη του στην εθνική Ελλάδος, Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Ωστόσο, οι Πορτογάλοι απέκτησαν ένα μικρό αβαντάζ  από την… Πρέμιερ Λιγκ ενόψει της αναμέτρησης με τους «ρεντς». Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα στην Πορτογαλία, η Γουλβς μοιράστηκε με τους «αετούς» τα στατιστικά της στοιχεία από την αναμέτρησή της με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ για το πρωτάθλημα λόγω της καλής σχέσης του Μπρούνο Λαζ με τον πορτογαλικό σύλλογο.

Ο τεχνικός των «λύκων» βρέθηκε για 18 μήνες στο Ντα Λουζ και κατέκτησε ένα πρωτάθλημα το 2019 με τη Μπενφίκα, ωστόσο, οι επαφές των δύο πλευρών δεν έγιναν μέσω των προπονητών αλλά μέσω των αναλυτών των δύο ομάδων.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι «λύκοι» βασίστηκαν περισσότερο στο επιθετικό κομμάτι με τα ανεβάσματα των Άρνολντ και Ρόμπερτσον αλλά και τις κινήσεις των Σαλάχ και Μανέ ενώ παράλληλα υπογράμμισαν και την επιρροή ου έχει στο παιχνίδι των «ρεντς» ο Τιάγκο Αλκάνταρα, ερχόμενος από τον πάγκο.

Στράτος Μαρίνος