Μάικ Ντιν: «Η κόρη μου δεχόταν απειλές για τη ζωή της μετά την κόκκινη στον Σούτσεκ»

Για την δύσκολη περίοδο που πέρασε μετά την αποβολή του Τόμας Σούτσεκ τον περασμένο Φεβρουάριο μίλησε ο διαιτητής της Πρέμιερ Λιγκ, Μάικ Ντιν, αποκαλύπτοντας πως η κόρη του δεχόταν απειλές για την ζωή της από οπαδούς.



Μάικ Ντιν: «Η κόρη μου δεχόταν απειλές για τη ζωή της μετά την κόκκινη στον Σούτσεκ»

Η δουλειά του διαιτητή δεν είναι καθόλου εύκολη, πόσο μάλλον όταν βρίσκεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, αυτό της Πρέμιερ Λιγκ. Ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους διαιτητές της αυτής της εικοσαετίας είναι ο Μάικ Ντιν, που όπως δήλωσε λίγες εβδομάδες νωρίτερα, αναμένεται να αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν.

Ο Άγγλος ρέφερι, μίλησε στο «BBC» για μία από τις δυσκολότερες στιγμές στην καριέρα του, όταν μία αποβολή του στον Σούτσεκ, στην αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ απέναντι στην Φούλαμ τον Φεβρουάριο του 2021, έγινε η αφορμή για να δεχτεί η κόρη του απειλές για τη ζωή της.

«Η κόρη μου δεχόταν απειλές για τη ζωή της. Έλεγαν ότι ξέρουν που μένουμε και θα μας κάψουν το σπίτι. Ήταν πολύ άσχημο. Μίλησα με την Πρέμιερ Λιγκ και με την αστυνομία και αυτοί μας βοήθησαν. Η οικογένειά μου επηρεάστηκε πολύ άσχημα για μερικές εβδομάδες. Απλά απείχα από τους αγώνες γιατί δεν είχα καθαρό μυαλό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάικ Ντιν.

 

Στράτος Μαρίνος