Ο «γκολκίπερ» Γουόκερ «τρολάρει» τον Πεπ για τις τακτικές του! (vid)

Ο Κάιλ Γουόκερ μέσω ενός βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να τρολάρει τον προπονητή του, Πεπ Γκουαρδιόλα, για τις δηλώσεις του μία ημέρα πριν το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης.



Ο «γκολκίπερ» Γουόκερ «τρολάρει» τον Πεπ για τις τακτικές του! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει απόψε στο Έτιχαντ την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ και το κλίμα στην ομάδα φαντάζει εξαιρετικό. Αυτό φαίνεται και από την κίνηση του Κάιλ Γουόκερ που είχε όρεξη για χαβαλέ μία ημέρα πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα του Σιμεόνε.

Συγκεκριμένα, ο πλάγιος μπακ ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναφέρεται στο «overthinking» και τις τακτικές του στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως στη συνέχεια, εμφανίζεται ο Γουόκερ να μπαίνει αλλαγή στο παιχνίδι ως… τερματοφύλακας, «πικάροντας» τον προπονητή του.

Φυσικά, η φάση είναι από την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Αταλάνα για το Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς οι «πολίτες» έχασαν τον Έντερσον λόγω τραυματισμού και είδαν τον αναπληρωματικό Κλαούντιο Μπράβο να δέχεται κόκκινη κάρτα, με τον Γουόκερ να φοράει τα… γάντια του και να κρατάει ανέπαφη την εστία του.

 

Στράτος Μαρίνος