Γκουαρδιόλα για overthinking: «Λέω να παίξουμε με 12 κόντρα στην Ατλέτικο»! (vid)

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε κέφια στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρώτης αναμέτρησης της Σίτι με την Ατλέτικο στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και απάντησε με τρομερό τρόπο για το ... overthinking και τα συστήματα που περνούν από το μυαλό του για τα παιχνίδια των «πολιτών». Έφτασε σε σημείο να τονίσει πως θα μπορούσε να βάλει... και έναν παίκτη περισσότερο στο γήπεδο. 



Γκουαρδιόλα για overthinking: «Λέω να παίξουμε με 12 κόντρα στην Ατλέτικο»! (vid)

Ο Καταλανός προπονητής προετοίμασε την ομάδα του για την πρώτη αναμέτρηση των προημιτελικών του Champions League κόντρα στους «ροχιμπλάνκος» του Σιμεόνε και το μεσημέρι της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η δουλειά για το ματς του Etihad.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πόσο σκέφτεται την τακτική που κάθε φορά εφαρμόζει η Σίτι στον αγωνιστικό χώρο, ο Πεπ θέλησε να κάνει και λίγη πλάκα, απαντώντας:

«Στις βραδιές για το Champions League σκέφτομαι τα πάντα, πολύ. Πάντα σκέφτομαι πολύ. Γι' αυτό έχω και καλά αποτελέσματα. Μου αρέσει να σκέφτομται πολύ και να δημιουργώ ανόητες τακτικές για να παίξουμε. Λέω ν' αντλήσω έμπνευση για το ματς της Τρίτης και να παίξουμε με... 12 αυτή τη φορά».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης