Μπόουεν: Σαν να μην πέρασε μια μέρα! (vid)

Ο Τζάροντ Μπόουεν επέστρεψε έπειτα από 1 μήνα απουσίας λόγω τραυματισμού και σκόραρε για ακόμη μία φορά, συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις που μας είχε συνηθίσει στη φετινή σεζόν.  



Μπόουεν: Σαν να μην πέρασε μια μέρα! (vid)

Στις 5 Μαρτίου, η Γουέστ Χαμ ταξιδεύει στο Άνφιλντ για να αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ με μοναδικό στόχο τη νίκη, όπως και στον πρώτο γύρο, στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Τα «σφυριά» δέχονται γκολ νωρίς από τον Μανέ και πρέπει να ανέβουν ένα Γολγοθά, χωρίς όμως τον Τζάροντ Μπόουεν που αποχωρεί τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο. Ο Ντέιβιντ Μόγες μόλις είχε χάσει τον πιο φορμαρισμένο του επιθετικό, χωρίς να γνωρίζει πόσο καιρό θα παραμείνει εκτός και σε τι κατάσταση θα είναι όταν επιστρέψει.

Ένα μήνα αργότερα, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός επέστρεψε στο αρχικό σχήμα της Γουέστ Χαμ και όχι μόνο κατάφερε να εναρμονιστεί με την ομάδα αλλά και να σκοράρει το δεύτερο γκολ των «σφυριών». Ακολούθησε σωστά τη φάση, βρέθηκε στο σωστό σημείο και έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα σαν να μην είχε περάσει ούτε μία μέρα από τις φορμαρισμένες του εμφανίσεις στους προηγούμενους μήνες.

Ο ίδιος γνωρίζει ότι δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Η ομάδα του τον χρειάζεται καθώς ακολουθούν μάχες με τη Λυών για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ και δύσκολες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα στη μάχη για ένα πλασάρισμα στις θέσεις της Ευρώπης.

Στράτος Μαρίνος