Δεν τα κατάφερε ούτε με την Γουέστ Χαμ η Έβερτον και συνεχίζει να κοιτά προς τα κάτω!

Η αγωνιστική πτώση και η αδυναμία της να συνέλθει σε συνεχόμενα ματς συνεχίζεται για την Έβερτον, με τα «ζαχαρωτά» να χάνουν και από την Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου με 2-1 και να εξακολουθούν να αγχώνονται, κοιτώντας κυρίως προς τα κάτω!



Δεν τα κατάφερε ούτε με την Γουέστ Χαμ η Έβερτον και συνεχίζει να κοιτά προς τα κάτω!

Ο Φρανκ Λάμπαρντ μετά το 4-0 από την Κρίσταλ Πάλας είχε ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να δείξουν... χαρακτήρα – κάτι άλλο είπε για την ακρίβεια, μπορείτε να το φανταστείτε – ωστόσο, τα πράγματα ήταν πολύ ζόρικα για την Έβερτον στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Η ομάδα του Μόγιες με την 5άδα να της... κλείνει το μάτι, μπορεί να μην κατάφερε να βρει τον ρυθμό που ήθελε ή να έχει υπό τον απόλυτο έλεγχό της το παιχνίδι στο πρώτο ημίωρο, όμως, ο Άαρον Κρέσγουελ με την μαγική εκτέλεση φάουλ στο 32' άνοιξε το σκορ.

Μάλιστα, αυτό ήταν το 4ο τέρμα που πετυχαίνει με τον συγκεκριμένο τρόπο για τα «σφυριά» στην Premier League και σαν να έδωσε πνοή στο ματς το γεγονός πως η Γουέστ Χαμ πήρε το προβάδισμα, από τον πρώτο αμυντικό σε εκτελέσεις φάουλ την τελευταία πενταετία!

Η Έβερτον στο 40' έχασε απίθανη ευκαιρία να απαντήσει με τον Ριτσάρλισον που έφυγε στην πλάτη της άμυνας, αλλά το σουτ που επιχείρησε με το μυτάκι έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Φαμπιάνσκι. 

Τα «ζαχαρωτά» έπρεπε να βρουν απάντηση στο δεύτερο μέρος και για τον λόγο αυτό αποφάσισαν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο! Και τα κατάφεραν καθώς ό,τι δεν έγινε στο τέλος του πρώτου μέρους, έλαβε χώρα με το ξεκίνημα της επανάληψης.

Η Έβερτον κέρδισε κόρνερ στο 53’, ο Ριτσάρλισον έστρωσε την μπάλα στον Γκόντφρι και αυτός κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με την βοήθεια του Φορνάλς, στον οποίο έγινε η κόντρα.

Τα «ζαχαρωτά» προσπάθησαν να κερδίσουν μέτρα στο γήπεδο και να φτάσουν στην ολική ανατροπή, αλλά σύντομα προδόθηκαν από την ανασταλτική τους λειτουργία (στο 58’), με τον Αντόνιο να βγαίνει μόνος του απέναντι από τον Πίκφορντ, να αστοχεί, αλλά να βλέπει τον Μπόουεν να… ευστοχεί στο ριμπάουντ!

Το ματς έδειχνε να στραβώνει εντελώς για την Έβερτον και τα προγνωστικά… επιβεβαιώθηκαν. Ο Κιν αποβλήθηκε στο 68ο λεπτό, αφήνοντας για 3ο σερί ματς την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, η Γουέστ Χαμ δεν απειλήθηκε διόλου και με το τελικό 2-1 πήρε μία σπουδαία νίκη, που της δίνει το δικαίωμα να εξακολουθεί να ονειρεύεται ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Δημήτρης Μανάκος