Ο Ράνγκνικ τουλάχιστον έχει καταφέρει να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του Φρεντ (vid)

Μπορεί να συμβαίνουν πολλά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ντε Χέα να κρατάει την ομάδα όταν λείπει ο Κριστιάνο και όταν ο Μαγκουάιρ... απλά δεν μπορεί, ωστόσο, ο Φρεντ έχει αναδειχθεί σε ποδοσφαιριστή που υπό τις οδηγίες του Ραλφ Ράνγκνικ έχει αξιοπρόσεκτη συμβολή!  



Ο Ράνγκνικ τουλάχιστον έχει καταφέρει να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του Φρεντ (vid)

Ο Βραζιλιάνος χαφ από την πρώτη στιγμή της πρόσληψης του Γερμανού προπονητή ως υπηρεσιακού κόουτς στη θέση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, έδειξε πως μάλλον... του ταίριαξε η αλλαγή του αέρα στο «Ολντ Τράφορντ».

Άλλωστε, ήταν εκείνος που πέτυχε και το πρώτο γκολ της θητείας του νέου τεχνικού στους «κόκκινους διαβόλους» για να του χαρίσει το θετικό ντεμπούτο, όταν στις 5 του περασμένου Δεκέμβρη είχε σκοράρει για το 1-0 επί της Κρίσταλ Πάλας στο εντός έδρας παιχνίδι.

Έκτοτε, έχει βρει το δρόμο για τα δίχτυα άλλες τρεις φορές, με πιο πρόσφατη την ισοφάριση στο δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Λέστερ, το βράδυ του Σαββάτου.

Ο Φρεντ είναι ο τρίτος κατά σειρά ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την μεγαλύτερη συμβολή στο επιθετικό κομμάτι, στην εποχή του Ράνγκνικ στην άκρη του πάγκου. Εξαιρώντας φυσικά τις απίστευτες επεμβάσεις που έχει πραγματοποιήσει ο Ντε Χέα, όπως το έκανε και σε κεφαλιά του Φοφανά κόντρα στις «αλεπούδες», με τον ίδιο ν' απορεί πώς κατάφερε να φτάσει στη μπάλα και να την πετάξει κόρνερ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει συμμετοχή σε 7 τέρματα, είτε δικά του, είτε με ασίστ, ακολουθεί ο βιονικός, πεισματάρης και πλέον με νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026, Μπρούνο Φερνάντες με τον ίδιο αριθμό, ενώ, ακολουθεί ο Φρεντ όντας παρών σε 6 γκολ για την ομάδα του μέχρι στιγμής!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης