Ο Γκριν αυτοσαρκάστηκε για την προ 12ετίας γκάφα του με τις ΗΠΑ: «Τουλάχιστον τώρα μπορεις να γελάς με αυτό» (vid)

Το επίπεδο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας εν έτει 2022 επιτρέπει στον Ρομπ Γκριν να μπορεί πλέον να μη νιώθει τόσο άσχημα με την τεράστια γκάφα που είχε κάνει απέναντι στις ΗΠΑ στο Μουντιάλ του 2010 στη Νότια Αφρική...



Ο Γκριν αυτοσαρκάστηκε για την προ 12ετίας γκάφα του με τις ΗΠΑ: «Τουλάχιστον τώρα μπορεις να γελάς με αυτό» (vid)

Ο Γκριν ήταν ο πορτιέρε που υπερασπίστηκε την εστία της Αγγλίας στο ματς με τους Αμερικανούς στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ, το 2010. 

Ο Ντέμπσεϊ κατάφερε να τον νικήσει με μια προσπάθεια την οποία ο διεθνής πορτιέρε έδειχνε να ελέγχει, όμως, η μπάλα του ξέφυγε και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1 των ΗΠΑ. 

Οι Αμερικανοί πανηγύρισαν εκείνο το αποτέλεσμα σαν να ήταν νίκη, οι ¶γγλοι τους είδαν να τερματίζουν στην πρώτη θέση και η συνέχεια ήταν ακόμα πιο πικρή για τα «τρία λιοντάρια» με την ήττα στα νοκ-άουτ από τους Γερμανούς. 

Ο Ρομπ Γκριν, 12 χρόνια μετά και βλέποντας την κλήρωση του Μουντιάλ του 2022, γνωρίζοντας πλέον το πολύ ανώτερο επίπεδο της εθνικής ομάδας της πατρίδας του, αυτοσαρκάστηκε στα social media, με αφορμή σχόλιο που του έλεγε «τουλάχιστον πλέον μπορείς να γελάς με αυτό που είχε γίνει»

Κώστας Ζάλιαρης