Η Ρέιντζερς ακύρωσε το φιλικό «Old Firm» απέναντι στην Σέλτικ στην Αυστραλία!

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η Ρέιντζερς γνωστοποίησε πως δεν είναι διατεθειμένη να λάβει μέρος στο τουρνουά επίδειξης στην Αυστραλία και δεν θα αγωνιστεί απέναντι στη Σέλτικ, στο πρώτο «Old Firm» μακριά από τη Σκωτία.



Η Ρέιντζερς ακύρωσε το φιλικό «Old Firm» απέναντι στην Σέλτικ στην Αυστραλία!

Τέλος στα σχέδια για το πρώτο «Old Firm» εκτός συνόρων έβαλε η Ρέιντζερς καθώς με επίσημη ανακοίνωσή της, αποκάλυψε πως δεν θα συμμετέχει στο τουρνουά επίδειξης «Sydney Super Cup» στην Αυστραλία με τη συμμετοχή της Σέλτικ αλλά και των Σίνδεϋ και Σίδνεϋ Γουόντερερς, ομάδων από το πρωτάθλημα της χώρας.

Μετά την διαμαρτυρία των οπαδών του σκωτσέζικου συλλόγου στο παιχνίδι με τη Νταντί, όπου οι φίλαθλοι πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο χαρτιά και μπαλάκια του τένις διακόπτοντας τρεις φορές στην αναμέτρηση, οι διοικούντες της ομάδας προχώρησαν στην συγκεκριμένη κίνηση.

Η επίσημη ανακοίνωση της Ρέιντζερς:

«Η Ρέιντζερς μπορεί να επιβεβαιώσει πως ο σύλλογος δεν θα συμμετάσχει στο Sydney Super Cup» το Νοέμβριο του 2022. Αφού έγινε σαφές ότι οι διοργανωτές του τουρνουά δεν ήταν πρόθυμοι να εκπληρώσουν τις δεσμεύσεις τους προς την Ρέιντζερς, τερματίσαμε τη συμφωνία του συλλόγου με τους διοργανωτές.»

 

Στράτος Μαρίνος