Ο Κριστιάνο είναι έτοιμος να σκοράρει και να σπάσει ακόμη ένα ρεκόρ στο Μουντιάλ του Κατάρ!

Η Πορτογαλία προκρίθηκε στο Μουντιάλ του Κατάρ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα βρεθεί σε ακόμη ένα μεγάλο τουρνουά, έτοιμος να «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα και να σπάσει ακόμη ένα ρεκόρ στην καριέρα του.



Ο Κριστιάνο είναι έτοιμος να σκοράρει και να σπάσει ακόμη ένα ρεκόρ στο Μουντιάλ του Κατάρ!

Ο Ρονάλντο είχε δηλώσει πως δεν υπάρχει Μουντιάλ χωρίς την Πορτογαλία και απέδειξε πως είχε δίκιο, με τη νίκη με 2-0 να στέλνει τους Ίβηρες στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στα γήπεδα του Κατάρ. Ο Κριστιάνο δεν γινόταν να μην βρεθεί σε ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση με τη χώρα του και σίγουρα θα φροντίσει να είναι έτοιμος για την δοκιμασία που έρχεται στα τέλη του Νοεμβρίου.

Εδώ και 18 χρόνια, από το Euro του 2004 μέχρι και σήμερα, ο CR7 δεν έχει λείψει από καμία μεγάλη διοργάνωση, σκοράροντας μάλιστα σε κάθε μία τις 9 που έχει λάβει μέρος. Πλέον, στο Κατάρ ετοιμάζεται να στείλει και πάλι τη μπάλα στα δίχτυα και να φτάσει τα 10 διαδοχικά μεγάλα τουρνουά που έχει σκοράρει ξεπερνώντας τον Ασαμόα Γκιάν.

Ο τελευταίος είχε σκοράρει σε 9 σερί μεγάλες διοργανώσεις, ξεκινώντας από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 μέχρι και το Κόπα Άφρικα του 2017.

 

Στράτος Μαρίνος