Ο Γκρίλις ζήτησε από τον διαιτητή να μην αποβάλλει τον Οριέ! (vid)

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι προσπάθησε να πείσει τον διαιτητή να κρατήσει εντός αγωνιστικού χώρου τον Σερζ Οριέ, ωστόσο, ο Ιβοριανός αντίκρισε τελικά την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.



Ο Γκρίλις ζήτησε από τον διαιτητή να μην αποβάλλει τον Οριέ! (vid)

Η Αγγλία κυριάρχησε καθΆ όλη τη διάρκεια του φιλικού αγώνα απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού και πήρε τη νίκη με 3-0 χάρη στα τέρματα των Στέρλινγκ, Μινγκς και Γουότκινς.

Μάλιστα, τα «τρία λιοντάρια» αγωνίστηκαν με παίκτη παραπάνω για περισσότερο από ένα ημίχρονο, με τον Σερζ Οριέ να αντικρίζει δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε διάστημα οκτώ λεπτών και να αποβάλλεται παρά τις προσπάθειες του Τζακ Γκρίλις να αλλάξει την απόφαση του διαιτητή.

Ο επιθετικός των «πολιτών» ζήτησε από τον Βέλγο ρέφερι να μην αποβάλει τον άλλοτε δεξιό μπακ της Τότεναμ γιατί θα ήταν καλύτερο για την Αγγλία να δοκιμαστεί απέναντι σε 11 παίκτες.

«Ήθελα να μείνει ο Οριέ γιατί ήταν φιλικό και κερδίζεις περισσότερα παίζοντας εναντίον 11. Πιστεύω ότι θα ήταν πιο δύσκολη πρόκληση για εμάς. Είπα στον διαιτητή “έλα” αλλά μόλις του έδειξε την δεύτερη κίτρινη, δεν νομίζω πως θα μπορούσε να αλλάξει απόφαση», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Τζακ Γκρίλις.

 

Στράτος Μαρίνος