Αποδοκιμάστηκε ο Μαγκουάιρ, ξέσπασε ο Χέντερσον για τη συμπεριφορά του κόσμου (pic & vid)

Ο Χάρι Μαγκουάιρ άκουσε το «Γουέμπλεϊ» να τον αποδοκιμάζει έντονα στο φιλικό ματς της Αγγλίας με την Ακτή Ελεφαντοστού και ο Τζόρνταν Χέντερσον τον υπερασπίστηκε ξεσπώντας στα social media. «Δεν το χωράει ο νους μου, που φτάσαμε;».  



Αποδοκιμάστηκε ο Μαγκουάιρ, ξέσπασε ο Χέντερσον για τη συμπεριφορά του κόσμου (pic & vid)

Ο Μαγκουάιρ δεδομένα διανύει ίσως τη χειρότερη περίοδο της καριέρας του με όσα κάνει τόσο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Με τις κακές του εμφανίσεις, τα λάθη, τις στιγμές που κολλάει το μυαλό του και τον αντίκτυπο που έχουν όλα αυτά, ο Μαγκουάιρ έχει γίνει πλέον... μόνιμος στόχος δυσαρέσκειας από το κοινό.

Το βράδυ της Τρίτης στο «Γουέμπλεϊ» ο διεθνής αμυντικός αποδοκιμάστηκε στο φιλικό με την Ακτή Ελεφαντοστού και ο Τζόρνταν Χέντερσον ξέσπασε στα social media, γράφοντας:

«Δεν το χωράει ο νους μου αυτό που συνέβη. Ο Χάρι έχει τρομερή συμβολή στην Αγγλία και δίχως αυτόν δεν θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει τέτοια πορεία στα πρόσφατα μεγάλα τουρνουά.

Αλλά να τον αποδοκιμάζουμε δίχως λόγο σε εντός έδρας ματς; Εκεί φτάσαμε; Ήταν όλο λάθος αυτό που έγινε. Εγώ αισθάνομαι τυχερός που είμαι μαζί του στα ίδια αποδυτήρια». 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης