Μουντιάλ χωρίς Ρονάλντο γίνεται; Όχι, δεν γίνεται!

Στο 5ο του συνεχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο αναμένεται να βρεθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είδε την Πορτογαλία να επικρατεί με 2-0 της Βόρειας Μακεδονίας, κατέγραψε μία ασίστ και «λυτρώθηκε» από τον Μπρούνο Φερνάντες, που σκόραρε αμφότερα τα γκολ της χώρας του!



Μουντιάλ χωρίς Ρονάλντο γίνεται; Όχι, δεν γίνεται!

Μπορούμε να φανταστούμε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο; Η απάντηση είναι… όχι, είτε κάποιος τον συμπαθεί, είτε τον αντιπαθεί, μιας και με το 2-0 της Πορτογαλίας απέναντι στην Βόρεια Μακεδονία, ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα παρευρεθεί στο 5ο συνεχόμενο Μουντιάλ της καριέρας του!

Το σερί κρατά από το 2006 και ο Πορτογάλος που μετρά επτά γκολ και δύο ασίστ σε 17 ματς, θα έχει την ευκαιρία να φτάσει και εκεί σε διψήφιο αριθμό τερμάτων! Για να συμβεί όμως αυτό, χρειάστηκε ένας εξαιρετικός Μπρούνο Φερνάντες κόντρα στην Βόρεια Μακεδονία.

Ο επιτελικός μέσος των «κόκκινων διαβόλων» άνοιξε το σκορ στο 32ο λεπτό, ύστερα από ασίστ του Ρονάλντο και επί της ουσίας απλοποίησε τα πράγματα. Εν συνεχεία, οι γηπεδούχοι «έσβησαν» το ματς, πράγμα που αναμενόταν, μιας και στον πάγκο τους βρίσκεται ο Φερνάντο Σάντος.

Οργανώθηκαν καλά πίσω και ανέμεναν απλώς μία ορθολογική κόντρα επίθεση. Αυτή εν τέλει έλαβε χώρα στο 65ο λεπτό! Ο Μπερνάρντο Σίλβα «έκλεψε», ο Ζότα σέντραρε με το αριστερό και ο ίδιος παίκτης έκανε δύο τα γκολ του, με πλασέ πάνω στην κίνηση!

Το 2-0 αποτέλεσε σκορ ασφαλείας και η Βόρεια Μακεδονία δεν θα μπορούσε να αντιδράσει σε μία τέτοια κατάσταση. Συμβιβάστηκε, ανέμενε το τελικό σφύριγμα και αποκλείστηκε με το κεφάλι ψηλά.

Την ίδια ώρα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγύριζε έξαλλα και εν αντιθέσει με το Champions League, ο Πορτογάλος θα βρεθεί στην κορυφαία ποδοσφαιρική εθνική διοργάνωση, με στόχο να την κατακτήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Δημήτρης Μανάκος