Έστειλε πάλι… σπίτι του τον Σαλάχ ο Μανέ, που πηγαίνει στο Κατάρ! (vids)

Σπουδαία πρόκριση πανηγύρισε η Σενεγάλη απέναντι στην Αίγυπτο στα πέναλτι, με τον Σαντιό Μανέ να κρίνει την πρόκριση με την εύστοχη εκτέλεσή του, την ώρα που ο Μοχάμεντ Σαλάχ αστόχησε στην ευκαιρία που του παρουσιάστηκε!



Έστειλε πάλι… σπίτι του τον Σαλάχ ο Μανέ, που πηγαίνει στο Κατάρ! (vids)

Σε ένα ματς που χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι για να έχουμε νικητή, η Σενεγάλη πήρε την πρόκρισή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Αίγυπτο, με αποτέλεσμα να έχουμε ήδη έναν μεγάλο super star εκτός συνέχειας.

Και αυτός, δεν είναι άλλος από τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος και έχασε το Κόπα Άφρικα από τον συμπαίκτη του, Σαντιό Μανέ στα πέναλτι, και αστόχησε στο πέναλτι του εν λόγω ματς, μετά το 1-0 της κανονικής διάρκειας.

Ο Ντία είχε ανοίξει το σκορ από το 4ο λεπτό, η Σενεγάλη πίεσε για 115 λεπτά αλλά δεν μπορούσε να κάνει γκολ τις ευκαιρίες της απέναντι στην καλά οργανωμένη Αίγυπτο και καταλήξαμε στην «ρώσικη ρουλέτα»!

Οι δύο ομάδες αστόχησαν σε τέσσερα σερί πέναλτι, έχοντας και διαρκώς παράπονα από τα έντονα λέιζερ που υπήρχαν σε όλη την διάρκεια του ματς, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ επίσης να αστοχεί και εν συνεχεία ακολούθησε... ρεσιτάλ του Μεντί! Έπιασε το προτελευταίο πέναλτι, ο Μανέ έβαλε το νικητήριο και ο Σενεγαλέζος θα βρεθεί στο Κατάρ σε μερικούς μήνες από τώρα, με τον Αιγύπτιο συμπαίκτη του στην Λίβερπουλ να παρακολουθεί τις προσπάθειές του από το… σπίτι!

Δημήτρης Μανάκος