Κριστιάνο: «Η Πορτογαλία θα είναι στο Κατάρ, πάντα με θεωρώ φαβορί!»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε το σύνθημα νίκης-πρόκρισης της Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, για την αναμέτρηση των Ιβήρων με τη Βόρεια Μακεδονία.



Κριστιάνο: «Η Πορτογαλία θα είναι στο Κατάρ, πάντα με θεωρώ φαβορί!»

Απόλυτα έτοιμος είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο για τον «τελικό» με τη Βόρεια Μακεδονία στο «Ντραγκάο» με τον Πορτογάλο επιθετικό να είναι σίγουρος πως η χώρα του θα πάρει τη νίκη-πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στα γήπεδα του Κατάρ.

Η Πορτογαλία χρειάζεται μόνο νίκη απέναντι στους Βορειομακεδόνες που έκαναν την έκπληξη και απέκλεισαν την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιταλία, ωστόσο, ο CR7 δεν έχει καμία αμφιβολία πως οι Ίβηρες θα βρεθούν στο Κατάρ.

«Δεν υπάρχει Μουντιάλ χωρίς την Πορτογαλία, αυτό είναι σίγουρο. Εδώ δεν υπάρχουν μονάδες, εδώ είμαστε μια ομάδα, όλοι μαζί.

Παίζουμε έναν τελικό και είμαστε έτοιμοι. Φαβορί; Δεν δίνω πολλή σημασία σε αυτό, πάντα θεωρώ τον εαυτό μου φαβορί όπου κι αν παίζω, εντός ή εκτός έδρας. Γνωρίζουμε ήδη ότι αν νικήσουμε προκρινόμαστε στο Μουντιάλ, αν χάσουμε μένουμε εκτός. Έχουμε ευθύνη απέναντι στον κόσμο και τους εαυτούς μας να ανταποκριθούμε και να νικήσουμε.

Η Βόρεια Μακεδονία έκανε την έκπληξη, όπως σε πολλά παιχνίδια φέτος, αλλά αυτή τη φορά πιστεύω δεν θα μας αιφνιδιάσει, η Πορτογαλία θα είναι καλύτερη και θα προκριθούμε στο Μουντιάλ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επιθετικός της Μάντσετερ Γιουνάιτεντ.

Στράτος Μαρίνος