Ο Πούλισικ πανηγύρισε σαν «σκουλήκι» για τον 15χρονο Μέισον που πάσχει από καρκίνο! (vid)

Σε μία πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε ο επιθετικός των ΗΠΑ και της Τσέλσι, πανηγυρίζοντας με τον χαρακτηριστικό τρόπο που του ζήτησε ένας μικρός οπαδός που πάσχει από μία μορφή καρκίνου στα κόκκαλα.



Ο Πούλισικ πανηγύρισε σαν «σκουλήκι» για τον 15χρονο Μέισον που πάσχει από καρκίνο! (vid)

Οι ΗΠΑ βρίσκονται με το ένα πόδι στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στα γήπεδα του Κατάρ, μετά τη νίκη με 5-1 επί του Παναμά. Στην αναμέτρηση αυτή, ο Κρίστιαν Πούλισικ αναδείχθηκε MVP, πετυχαίνοντας το πρώτο του χατ-τρικ με την εθνική του ομάδα, με το τρίτο γκολ να θυμίζει… «μαγεία».

Μάλιστα, ο μεσοεποθετικός της Τσέλσι πανηγύρισε με έναν ιδιαίτερο τρόπο που του είχε ζητήσει ένας μικρός φίλος του. Συγκεκριμένα, ο 15χρονος Μέισον Όγκλε που πάσχει από οστεοσάρκωμα, μία μορφή καρκίνου στα κόκκαλα, ζήτησε από τον Πούλισικ να πανηγυρίσει σαν «σκουλήκι» αν καταφέρει να σκοράρει απέναντι στον Παναμά και ο 23χρονος επιθετικός δεν του χάλασε το χατίρι.

«Γνώρισα κάποιον πολύ ιδιαίτερο σήμερα. Το όνομά του είναι Μέισον και μου ζήτησε να πανηγυρίσω σαν το «σκουλήκι» αν σκοράρω. Για αυτό το λόγο το έκανα», τόνισε μετά την αναμέτρηση ο Πούλισικ.

Ο μικρός ήρωας είχε μάλιστα την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την τεράστια νίκη της ομάδας του αλλά και τον πανηγυρισμό του νέου του φίλου.

 

Στράτος Μαρίνος