Σάουθγκεϊτ για Μαγκουάιρ: «Είναι ικανός να αγωνίζεται με την Αγγλία στο κορυφαίο επίπεδο»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τριών λιονταριών» έσπευσε να υποστηρίξει τον Χάρι Μαγκουάιρ μετά την κριτική που δέχεται, τονίζοντας πως είναι αρκετά ικανός για να φοράει τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας.



Σάουθγκεϊτ για Μαγκουάιρ: «Είναι ικανός να αγωνίζεται με την Αγγλία στο κορυφαίο επίπεδο»

Ο Χάρι Μαγκουάιρ δέχεται έντονη κριτική από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις εμφανίσεις του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την εθνική Αγγλίας τον τελευταίο καιρό ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι δεν διαθέτει την ποιότητα για να αγωνίζεται σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει και με τον τεχνικό των «τριών λιονταριών», Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ που παρά τα όσα λέγονται, ο ίδιος πιστεύει πως ο αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» είναι περισσότερο από ικανός για να εκπροσωπεί την εθνική του ομάδα.

«Ο Μαγκουάιρ ήταν πολύ καλός το φθινόπωρο και μας βοήθησε να φτάσουμε σε έναν ημιτελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου και έναν τελικό Euro. Είναι περισσότερο από ικανός για να αγωνίζεται με εμάς στο κορυφαίο επίπεδο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε μία δύσκολη στιγμή και υπάρχουν αρκετοί λόγοι για αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Αγγλίας.

Στράτος Μαρίνος