Λουκ Σο: Καλύτερα στο Γουέμπλεϊ παρά στο Ολντ Τράφορντ! (vid)

Με δυνατό μονοκόμματο σουτ, ο αριστερός οπισθοφύλακας των «τριών λιονταριών» κατάφερε να βάλει ξανά στο παιχνίδι την εθνική Αγγλίας, πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα του στο Γουέμπλεϊ, ένα περισσότερο από όσα έχει πετύχει στο Ολντ Τράφορντ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Λουκ Σο: Καλύτερα στο Γουέμπλεϊ παρά στο Ολντ Τράφορντ! (vid)

Η Αγγλία μπορεί να μην εντυπωσίασε με την εμφάνισή της όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 στη φιλική αναμέτρηση με την Ελβετία στο Γουέμπλεϊ, με τον Γκάρεθ Σάουθγκείτ να δοκιμάζει νέα πρόσωπα και σχήματα ενόψει των αγώνων του Nations League τον Ιούνιο.

Το σκορ άνοιξαν οι Ελβετοί με τον Εμπολό, ωστόσο, πριν εκπνεύσει το ημίχρονο, ο Λουκ Σο με ένα μονοκόμματο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιόνας Όμλιν, ισοφαρίζοντας και βάζοντας πάλι στο παιχνίδι τα «τρία λιοντάρια».

Αυτό ήταν το δεύτερο τέρμα του αριστερού οπισθοφύλακα για λογαριασμό της χώρας του και όπως και το πρώτο, ήρθε στο Γουέμπλεϊ. Με αυτό το γκολ, ο Σο έχει πετύχει πλέον περισσότερα γκολ στο Γουέμλεϊ (2) από ότι έχει πετύχει στην έδρα των «κόκκινων διαβόλων», το Ολντ Τράφοροντ (1).

Το μοναδικό τέρμα του Άγγλου μπακ στο «Θέατρο των Ονείρων» έχει έρθει στη σεζόν 2020-2021, όταν είχε σκοράρει απέναντι στην συμπολίτισσα Μάντσεστερ Σίτι στη νίκη με 2-0.

Στράτος Μαρίνος