Ο Γκασκόιν σκόραρε ξανά και συγκίνησε ολόκληρο το «Άιμπροξ»! (vid)

Κανένας δεν θα ενδιαφερθεί για το αποτέλεσμα του φιλικού ανάμεσα σε Ρέιντζερς και την World XI, αλλά όλοι θα ρωτήσουν πώς επετεύχθη το γκολ του Πολ Γκασκόιν! Διότι, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σκόραρε και προσέφερε συγκίνηση σε ολόκληρο το «Άιμπροξ»!Ο Γκασκόιν σκόραρε ξανά και συγκίνησε ολόκληρο το «Άιμπροξ»! (vid)

Μπορεί ο Πολ Γκασκόιν να έχει αντιμετωπίσει προβλήματα με τον αλκοολισμό και τα τελευταία χρόνια να μην επανέρχεται για «καλούς» λόγους στο προσκήνιο, όμως παραμένει πάρα πολύ σημαντικός για την Ρέιντζερς, για τον κόσμο της ομάδας και γενικότερα για τον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Η αντίδραση όλων άλλωστε όταν σκόραρε στο φιλικό της ομάδας του με την World XI στην Σκωτία το αποδεικνύει. Η μπάλα έφτασε στα πόδια του, αυτός δεν έκανε όπως ήθελε το σουτ και δυσανασχέτησε αλλά του… ξαναέδωσαν την μπάλα.

Αυτή κατέληξε στα δίχτυα και οι εικόνες που ακολούθησαν ήταν απίστευτες! Όλοι τον αγκάλιασαν, συμπαίκτες και αντίπαλοι ενώ το όνομά του έγινε και πάλι σύνθημα στο στόμα των φίλων της Ρέιντζερς!

Ακόμη μία επική στιγμή και ένας διαφορετικός λόγος για να θυμόμαστε τον Γκασκόιν για το επόμενο διάστημα…

Δημήτρης Μανάκος