Μετά από 6 χρόνια, ο Μπέιλ «ζωγράφισε» ξανά για την Ουαλία! (vid)

Ο Γκάρεθ Μπέιλ άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση της Ουαλίας κόντρα στην Αυστρία για τα μπαράζ των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ. Το ίδιο είχε συμβεί και 6 χρόνια νωρίτερα, όταν η Αγγλία είχε βρεθεί στο δρόμο των «δράκων».



Μετά από 6 χρόνια, ο Μπέιλ «ζωγράφισε» ξανά για την Ουαλία! (vid)

Η Ουαλία βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την πρόκρισή της σε Παγκόσμιο Κύπελλο έπειτα από 64 ολόκληρα χρόνια, μετά τη νίκη της με 2-1 κόντρα στην Αυστρία. Απόλυτος πρωταγωνιστής αναδείχθηκε ο Γκάρεθ Μπέιλ που πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ στέλνοντας τη χώρα του στον τελικό των μπαράζ.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό με μία αδιανόητη εκτέλεση φάουλ, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει με μεγάλη ταχύτητα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Λίντνερ.

Ωστόσο, για να βρει κανείς την τελευταία φορά που ο Ουαλός επιθετικός σκόραρε από απευθείας εκτέλεση φάουλ για τη χώρα του, θα πρέπει να ανατρέξει στο 2016 και το παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Euro απέναντι στην Αγγλία.

Τότε, ο Μπέιλ είχε σκοράρει από πολύ μακρινή απόσταση απέναντι στον Τζο Χαρτ, ωστόσο, η Αγγλία είχε καταφέρει να πάρει τη νίκη με ανατροπή, χάρη στο γκολ του Ντάνιελ Στάριτζ στο 90+2’.

 

Στράτος Μαρίνος