Για πρώτη φορά μετά από 32 χρόνια με 3 παίκτες στην εθνική Αγγλίας η Κρίσταλ Πάλας!

Μετά και την κλήση του Τάιρικ Μίτσελ στην εθνική Αγγλίας, η Κρίσταλ Πάλας έχει 3 παίκτες στην αποστολή των «τριών λιονταριών» έπειτα από 32 χρόνια, δείγμα και της εξαιρετικής δουλειάς που κάνει ο Πατρίκ Βιεϊρά στους «αετούς».



Για πρώτη φορά μετά από 32 χρόνια με 3 παίκτες στην εθνική Αγγλίας η Κρίσταλ Πάλας!

Η Κρίσταλ Πάλας παρουσιάζει ένα εξαιρετικό σύνολο στη φετινή σεζόν, με τον Πατρίκ Βιεϊρά να συνδυάζει τον ενθουσιασμό και το ταλέντο των νεαρών ποδοσφαιριστών του μαζί με την εμπειρία και την ποιότητα των μεγαλύτερων. Οι «αετοί» διαθέτουν ένα εξαιρετικό ρόστερ με τρεις Άγγλους να ξεχωρίζουν στη μεσοαμυντική γραμμή.

Ο λόγος για τους Κόνορ Γκάλαχερ, Μαρκ Γκουέχι και Τάιρικ Μίτσελ που έχουν δώσει «φτερά» στο Λονδρέζικο σύλλογο, βοηθώντας τον να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του FA Cup. Οι τρεις νεαροί αθλητές εξαργύρωσαν τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους στο Νησί με μία κλήση στην εθνική, βάζοντας παράλληλα την Πάλας σε μία θέση που είχε να βρεθεί από το 1990.

Αυτό, διότι, οι «αετοί» έχουν τρεις ποδοσφαιριστές στους στην εθνική Αγγλίας, κάτι που είχε να συμβεί 32 χρόνια, από το 1990 όταν τότε στα «τρία λιοντάρια» είχαν κληθεί τέσσερεις αθλητές του Λονδρέζικου συλλόγου. Μάλιστα, την σεζόν 1990-1991, είχαν τερματίσει στην 3η θέση του πρωταθλήματος, πίσω μόνο από Άρσεναλ και Λίβερπουλ.

Στράτος Μαρίνος