Γούοκερ-Πίτερς: «Χαίρομαι που απέδειξα στους ανθρώπους της Τότεναμ ότι έκαναν λάθος»

Ο ακραίος αμυντικός της Σαουθάμπτον μίλησε για τα χρόνια του στην Τότεναμ αλλά και την ευκαιρία που είχε να τους «τιμωρήσει», αφήνοντάς τον να αποχωρήσει και 18 μήνες μετά να κερδίσει την πρώτη του κλήση στην εθνική ομάδα της Αγγλίας.



Γούοκερ-Πίτερς: «Χαίρομαι που απέδειξα στους ανθρώπους της Τότεναμ ότι έκαναν λάθος»

Ο Κάιλ Γουόκερ-Πίτερς πραγματοποιεί μία πολύ καλή χρονιά στην Σαουθάμπτον, μετρώντας δύο γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις υπό τις οδηγίες του Ραλφ Χάσενχουτλ.

Οι εμφανίσεις του, σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς των Αλεξάντερ-Άρνολντ και Τζέιμς, του έδωσαν την ευκαιρία να κερδίσει την πρώτη του κλήση στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, με τον 24χρονο μπακ-χαφ να τονίζει πως πλέον μπορεί να πει με ασφάλεια πως απέδειξε στους ανθρώπους της Τότεναμ ότι έκαναν λάθος που δεν τον εμπιστεύθηκαν.

«Αυτό ήθελα να κάνω. Ήθελα να πάω στην Σαουθάμπτον γιατί με πίστευαν και θα με ήθελαν για να αγωνίζομαι τακτικά. Απέδειξα σε μερικούς ανθρώπους στην Τότεναμ ότι έκαναν λάθος για εμένα και χαίρομαι για αυτό. Επικεντρώνομαι στην απόδοσή μου για τη Σαουθάμπτον και θέλω να συνεχίσω να εξελίσσομαι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ακραίος μπακ των «αγίων».

Στράτος Μαρίνος