«Η Νιούκαστλ δεν θα ξοδέψει πάνω από 90 εκατ. λίρες το καλοκαίρι»

Άσχημα είναι τα νέα για τους φίλους της Νιούκαστλ που περίμεναν παίκτες παγκόσμιας κλάσης στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, καθώς όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Telegraph», οι «καρακάξες» δεν θα ξοδέψουν υπέρογκα ποσά το καλοκαίρι και θα ακολουθηθεί μία «ρεαλιστική στρατηγική».



«Η Νιούκαστλ δεν θα ξοδέψει πάνω από 90 εκατ. λίρες το καλοκαίρι»

Από τον πάτο της βαθμολογίας στο +9 από την ζώνη του υποβιβασμού. Η Νιούκαστλ πραγματοποίησε ένα θαύμα και κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία, προσθέτοντας ποιότητα στο ρόστερ της στο παζάρι του Ιανουαρίου, ξοδεύοντας περισσότερα από 90 εκατ. λίρες.

Πλέον, το βλέμμα των οπαδών είναι στραμμένο στην επόμενη μέρα, περιμένοντας μεταγραφές από το πάνω ράφι, μετά τα σενάρια που ήθελαν τις «καρακάξες» να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Telegraph», η Νιούκαστλ δεν θα ξοδέψει τόσο μεγάλα ποσά αλλά θα κινηθεί σε πιο ρεαλιστικές λύσεις που δεν θα ξεπεράσουν το μπάτζετ των χειμερινών μεταγραφών. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Έντι Χάου θέλει να προβεί σε 3-4 ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα, με το πίσω μέρος του μυαλού του να σκέφτεται και το Financial Fair Play.

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες στην ομάδα αμείβονται με περίπου 100.000 λίρες την εβδομάδα και όπως όλα δείχνουν αυτό το νούμερο δεν θα αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό, με τις νέες προσθήκες να κερδίζουν σχεδόν τα ίδια εβδομαδιαία ποσά.

Συνολικά, ο Έντι Χάου θα έχει στην διάθεσή του περίπου 60 εκατ. λίρες, ποσό που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ και να ξεκινήσει την μετάβαση της Νιούκαστλ στην νέα της εποχή.

 

Στράτος Μαρίνος