Ο Τσιμίκας απέκτησε το δικό του τραγούδι στη Λίβερπουλ από τον «freestyler» Κονατέ! (vid)

 Ο Ιμπραΐμα Κονατέ διέκοψε το φαγητό του για να «ραπάρει» freestyle και να βοηθήσει τον Κώστα Τσιμίκα να κερδίσει στην ξεκαρδιστική δοκιμασία των παικτών της Λίβερπουλ, με τον Έλληνα αμυντικό να «κερδίζει» το πρώτο του τραγούδι ως παίκτης των «ρεντς».



Ο Τσιμίκας απέκτησε το δικό του τραγούδι στη Λίβερπουλ από τον «freestyler» Κονατέ! (vid)

Ο Κώστας Τσιμίκας παρέα με τους Ντιόγκο Ζότα και Τιάγκο Αλκάνταρα έλαβε μέρος στο παιχνίδι «ποιος είναι ο κορυφαίος συμπαίκτης;» που διοργάνωσε η χορηγός της Λίβερπουλ, «Thinkmarkets» και  μοίρασε άφθονο γέλιο όταν του ζητήθηκε να πείσει ένα συμπαίκτη του να τραγουδήσει το δικό του τραγούδι.

Ο Τιάγκο βρήκε λύση στον «Χέντο» ενώ ο Ζότα, αν και δυσκολεύτηκε, κατάφερε να πείσει τον Χάρβεϊ Έλιοτ να πει το τραγούδι του. Ωστόσο, ο «Τσίμι» γνώριζε από νωρίς πως θα δυσκολευόταν αφού δεν υπάρχει τραγούδι για εκείνον. Όμως, μετά από αρκετή προσπάθεια, ο Κονατέ ξεκίνησε να ραπάρει «freestyle» στα γαλλικά (με λίγα «μπιμπ» μέσα), κάνοντας όλη την αίθουσα να «κλάψει» από τα γέλια.

Μπορεί ο «Greek Scouser» να μην κατάφερε να πάρει τη νίκη από τον Τιάγκο Αλκάνταρα, καθώς δεν είχε καταφέρει να κερδίσει στις άλλες δοκιμασίες όμως είδε τον «MC Κονατέ» να του προσφέρει το πρώτο του τραγούδι στη Λίβερπουλ, έστω και ανεπίσημα.

 

Στράτος Μαρίνος