Τα οικονομικά στοιχεία κρατούν τους ημιτελικούς του Κυπέλλου στο «Γουέμπλεϊ»

Το θέμα των εσόδων που θα προκύψουν από την παρουσία των οπαδών στο «Γουέμπλεί» για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου, παρά το γεγονός πως οι οπαδοί δύσκολα θα φτάσουν σε αυτό το διήμερο 16-17 Απριλίου κρατάει τα ματς σε αυτή την έδρα και δεν αναμένεται να ικανοποιηθεί το αίτημα για αλλαγή...  



Τα οικονομικά στοιχεία κρατούν τους ημιτελικούς του Κυπέλλου στο «Γουέμπλεϊ»

Οι οπαδοί των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι έχουν ζητήσει επίσημα να ληφθεί μέριμνα με πιθανή αλλαγή του τόπου διεξαγωγής του ημιτελικού των ομάδων τους, αφού, στις ημερομηνίες εκείνες που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθούν τα ματς, δεν θα υπάρχουν τρένα από την βορειοδυτική Αγγλία προς το Λονδίνο.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η Daily Mail βάσει και των οικονομικών αναλυτών, οι ημιτελικοί δεν θα φύγουν από το «Γουέμπλεϊ» γιατί δεν είναι συμφέρον για το οικονομικό τοπίο. H FA χρειάζεται τα έσοδα διότι κάθε χρόνο το ταμείο είναι... μείον κι έτσι, με δεδομένο πως έχουν πωληθεί πακέτα φιλοξενίας σε εταιρείες και επιφανείς ανθρώπους μέχρι και το 2027 για τέτοιες περιστάσεις, τα ματς των ημιτελικών αναμένεται να γίνουν κανονικά στο «στολίδι» του Λονδίνου.

Κώστας Ζάλιαρης