Δεν ανανεώνει με την Λιντς ο Ραφίνια λόγω… Μπαρτσελόνα!

Ο Ραφίνια απέρριψε την πρόταση για επέκταση συμβολαίου με την Λιντς λόγω του ενδιαφέροντος της Μπαρτσελόνα και της υψηλής ρήτρας που υπάρχει στην υπάρχουσα συμφωνία με τα «παγώνια».



Δεν ανανεώνει με την Λιντς ο Ραφίνια λόγω… Μπαρτσελόνα!

Ο Ραφίνια είναι ο κορυφαίος παίκτης της Λιντς Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν, μετρώντας ήδη 9 τέρματα και 3 ασίστ στην Πρέμιερ Λιγκ, κρατώντας την στην κατηγορία. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός των «παγωνιών» φέρεται να απέρριψε την πρόταση της ομάδας του Δυτικού Γιόρκσαϊρ για την ανανέωση της υπάρχουσας συμφωνίας, που εκπνέει το καλοκαίρι του 2024 και σε αυτό παίζει σημαντικό ρόλο και η… Μπαρτσελόνα.

Οι «μπλαουγκράνα» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του άσου της Λιντς ωστόσο, η υψηλή ρήτρα αποχώρησης του παίκτη, που ανέρχεται στα 70 εκατ. ευρώ, στέκεται εμπόδιο στη μεταγραφή του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Βραζιλιάνικης «UOL», Ραφίνια θέλει να μειώσει τη ρήτρα του για να διευκολύνει την ομάδα του Τσάβι να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, ωστόσο, ο αγγλικός σύλλογος δεν σκοπεύει να συμφωνήσει με την απαίτηση του Βραζιλιάνου, με τις διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο να έχουν «παγώσει».

Στράτος Μαρίνος