Με τον... αήττητο Κονατέ, δεν γινόταν να χαθεί η πρόκριση στα ημιτελικά (vid)

Η θετική βραδιά της Λίβερπουλ στο City Ground με την 7η διαδοχική εκτός έδρας νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, έδωσε συνέχεια και στην τρομερή επίδοση του Ιμπραΐμα Κονατέ στα μετόπισθεν των «κόκκινων» στην παρθενική του σεζόν στην ομάδα.  



Με τον... αήττητο Κονατέ, δεν γινόταν να χαθεί η πρόκριση στα ημιτελικά (vid)

Ο «Ίμπου» έχει καταφέρει ν' αποτελέσει μια απόλυτα αξιόλογη και σοβαρή επιλογή δίπλα στον Φαν Ντάικ, αλλάζοντας με τον Μάτιπ κυρίως στο κέντρο της αμυντικής γραμμής. Ωστόσο, ο Κλοπ γνωρίζει πως ανά πάσα στιγμή ο Γάλλος στόπερ θα είναι παρών για να προσφέρει τις υπηρεσίες του και φυσικά να οδηγήσει την Λίβερπουλ στο θετικό αποτέλεσμα.

Αυτό, άλλωστε, κάνει φέτος σε όλες τις διοργανώσεις σε όσα ματς έχει αγωνιστεί. Για την ακρίβεια, το βράδυ της Κυριακής στο εκτός έδρας 1-0 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Κονατέ κατάφερε να κάνει πλέον 19 τα ματς με την κόκκινη φανέλα δίχως να καταγράψει κάποια ήττα στη μέχρι στιγμής παρουσία του στο κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ!

Έχει 14 νίκες και 5 ισοπαλίες σε αυτό το σερί που καλά κρατεί, έχοντας μπροστά του τώρα σίγουρα τον ημιτελικό του Κυπέλλου με την Σίτι στο «Γουέμπλεϊ», το εκτός έδρας ματς με την Μπενφίκα στο Τσάμπιονς Λιγκ και όποιες εξορμήσεις έχουν απομείνει στο πρωτάθλημα με σημαντικότερη αυτή στο Etihad... 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης