Νιούκαστλ: Διατηρεί το ενδιαφέρον της για τον Ντιν Χέντερσον - το καλοκαίρι η απόφαση της Γιουνάιτεντ!

Τον Ντιν Χέντερσον θέλει να αποκτήσει το καλοκαίρι η Νιούκαστλ, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον διατηρεί στο ρόστερ της προς το παρόν, αλλά να διαφωνεί με τον χρόνο συμμετοχής που θέλει ο ίδιος στην ομάδα!



Νιούκαστλ: Διατηρεί το ενδιαφέρον της για τον Ντιν Χέντερσον - το καλοκαίρι η απόφαση της Γιουνάιτεντ!
Πρώτος στόχος της Νιούκαστλ για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού εξακολουθεί να είναι ο Ντιν Χέντερσον, ο οποίος ναι μεν θέλει να παραμείνει στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά βασική επιδίωξή του είναι να βρεθεί στην βασική ενδεκάδα από τη νέα σεζόν και έπειτα.

Η πρόθεσή του αυτή φαίνεται πως έχει προβληματίσει τους «κόκκινους διαβόλους» που σαφέστατα δεν μπορούν να του εγγυηθούν κάτι τέτοιο, αναλογικά και με την θετικότατη παρουσία του Νταβίδ Ντε Χέα κάτω από τα δοκάρια τους!

Άμεση συνέπεια αποτελεί το ενδιαφέρον των «καρακαξών» που θέλουν τον Χέντερσον για αντικαταστάτη του Ντουμπράβκα, αλλά όπως και να έχει η απόφαση θα παρθεί το καλοκαίρι.

Σημαντικό ρόλο μάλιστα, ενδέχεται να διαδραματίσει και ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν ο Ραλφ Ράνγκνικ δε καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα του στο Champions League της επόμενης περιόδου!

Δημήτρης Μανάκος