Πρόγραμμα-βουνό για τη Λίβερπουλ: 7 αγώνες σε 22 ημέρες! (pic)

Η Λίβερπουλ παραμένει ενεργή στο όνειρο του «quadruple», όμως για να καταφέρει κάτι τέτοιο θα πρέπει πρώτα να περάσει αλώβητη από δύσκολες έδρες, με σκληρούς αντιπάλους και όλα αυτά μέσα σε 22 ημέρες.



Πρόγραμμα-βουνό για τη Λίβερπουλ: 7 αγώνες σε 22 ημέρες! (pic)

Με τον εξαιρετικό Τσιμίκα να «σερβίρει» με το δεξί το γκολ στον Ζότα, η Λίβερπουλ πήρε την νίκη με 1-0 και την πρόκριση στα ημιτελικά του FA Cup, εκεί που θα συναντήσει τη Μάντσεστερ Σίτι, σε μία αναμέτρηση που μπορεί να κρίνει και το ποιος θα κατακτήσει το τρόπαιο.

Ωστόσο, μέχρι τότε οι «ρεντς» έχουν να αγωνιστούν και για την Πρέμιερ Λιγκ αλλά και το Τσάμπιονς Λιγκ, εφόσον θέλουν να διατηρήσουν το όνειρο του «quadruple», δηλαδή να κατακτήσουν και τις 4 διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουν, με την αρχή να έχει γίνει ήδη με την κατάκτηση του Carabao Cup.

Βέβαια, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πρέπει να περάσει ένα Γολγοθά τις επόμενες ημέρες, με το πρόγραμμά της να είναι γεμάτο με δύσκολα και απαιτητικά παιχνίδια που μπορούν να κρίνουν τίτλους.

Η αρχή γίνεται στις 2 Απριλίου απέναντι στη Γουότφορντ στο Άνφιλντ, πριν ταξιδέψει για Λισαβόνα τρεις ημέρες αργότερα για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Μπενφίκα. Στις 10 Απριλίου θα αγωνιστεί στο Έτιχαντ απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, στο παιχνίδι της κορυφής στην Πρέμιερ Λιγκ ενώ 3 μέρες αργότερα θα υποδεχτεί τη Μπενφίκα για τον επαναληπτικό αγώνα των προημιτελικών.

Το δύσκολο πρόγραμμα δεν τελειώνει εκεί. Στις 16 του μήνα, θα παίξει τον δύσκολο ημιτελικό του FA Cup απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι στο Γουέμπλεϊ, πριν υποδεχτεί τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον στο Άνφιλντ για το πρωτάθλημα στις 19 και 24 Απριλίου αντίστοιχα.

7 ματς, 22 ημέρες και 3 τρόπαια να περιμένουν τον κάτοχό τους. Θα τα  καταφέρει η Λίβερπουλ; Ο χρόνος θα δείξει…

Στράτος Μαρίνος